Természetes alternatíva a derékfájdalom kezelése ellen

A gerinc- és derékfájdalom képes tönkre tenni a teljes napot és a családdal való közös programokat. Amikor a fájdalom már elviselhetetlen, esetleg hosszú ideje, akár hónapok óta fennáll, akkor mindenképp érdemes orvoshoz fordulni és részt venni egy kivizsgáláson. Emellett a fájdalom enyhítésére is szükség van.

Derékfájdalom kezelése során nem feltétlenül csak a különféle kemikáliák, tabletták és kapszulák képesek enyhíteni a fájdalmat. Van ennél jobb megoldás, mely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ez pedig a Dolixir. A rengeteg fájdalomcsillapító kapszula és tabletta fogyasztása eleve nem előnyös, mivel idővel komoly gyomorbántalmakkal járhat, ráadásul nem azonnal hatnak, csak miután a tabletta felszívódott. Ezzel szemben a Dolixir fájdalomcsillapító spray azonnal kifejti hatását, ráadásul pontosan a fájdalom forrásán lehet alkalmazni. Mivel csak természetes összetevőket tartalmaz, így mentes az alkoholtól, tartósítószertől és a szintetikus illatanyagoktól. A Dolixir magyar szakértők fejlesztése és magyar gyártó által készül. Olyan összetevőket tartalmaz, mint például a gyömbér, kurkuma, kamilla, MSM, kollagén, mentol, fekete nadálytő és eukaliptusz.

A Dolixir alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis napi három-öt alkalommal kell az adott területre permetezni, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal bele kell masszírozni a bőrbe. Érdemes egy-két percet várni, míg a gyógynövények kifejtik jótékony hatásukat. A fájdalomcsillapító hatás nagyon hamar érezhető. Egyszerre akár gond nélkül is lehet alkalmazni. Külsőleges használatának köszönhetően a Dolixirt az étkezéstől függetlenül bármikor lehet alkalmazni. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál, ahol meg is rendelheti a készítményt!