Szüntesse meg a térdízületi fájdalmat!

A térdízületi fájdalom nem csak a mozgás szabadságát veszi el, hanem a közérzetre is kihatással van. A kínzó fájdalom idővel a mindennapokban is korlátot jelent. Éppen ezért mindenképp enyhíteni kell a fájdalmat és gondoskodni kell a megelőzésről is.

Térdízületi fájdalom kezelésének legjobb módja a fájdalomcsillapító készítmény alkalmazása. A tablettákkal és a kapszulákkal az a legnagyobb probléma, hogy nem azonnal hatnak, hanem csak a felszívódást követően, így fél órát is várni kell mire érezhetővé válik a fájdalom enyhülése. Ami viszont igazán kellemetlen, hogy a marékszámra szedett tabletták idővel gyomorsavat okoznak. Éppen ezért hosszútávon nem a legjobb megoldás. A fájdalomcsillapítók csak a tünetet enyhítik, magát a problémát nem képesek megszüntetni. Ha pár nap pihenés után sem javul a helyzet, akkor mindenképp érdemes időpontot foglalni egy ortopéd szakorvosnál kivizsgálás céljából. A térdízületi gyulladást akár túlsúly is okozhatja vagy akár ronthat a meglévő problémán. Emiatt célszerű sportolni, hiszen így akár megelőzhető a fájdalom kialakulása. A súlyemeléssel, ugrálással és futással járó sportok esetében viszont mindenképp óvatosnak kell lenni.

A hosszú időn keresztül való ülés ugyanabban a pózban semmiképp sem előnyös, így időnként érdemes átmozgatni az elgémberedett ízületeket. Különösen tartáshiba esetén fontos megfelelő cipőt hordani, melyet célszerű személyre szabott talpbetéttel kiegészíteni. Ezenkívül a Dolixir használata is hasznos lehet a fájdalom ellen, ami kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például az MSM, a kollagén, a vadgesztenye, az eukaliptusz és a gyömbér. Ha szeretné megrendelni a terméket vagy bővebb információkra van szüksége, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba!