Quivogne permetezőgép jó áron!

Permetezőgépekre nagy szükség lehet, ha valaki mezőgazdasággal foglalkozik, tehát ne habozzon, nézzen szét Quivogne kínálatunkban hátha megtalálja azt a gépet, amelyikre leginkább vágyik. Bővebb leírást weboldalunkon olvashat majd.

A quivogne márka összes munkagépje elérhető a pap-agro.eu weboldalon, ezért nézzen be ön is hozzánk ha valamilyen mezőgazdasági gépet keres, hiszen nálunk mindent megtalál, ráadásul gépjeinket most igen alacsony áron viheti majd haza. A Quivogne Procop ML szántóföldi permetezőgépek nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy megvalósítsa a növényvédelmet, így kis és közepes gazdaságok számára is megfelelő lehet. Ez a permetezőgép a modern növényvédelem minden kihívásának tökéletesen helytáll, ráadásul maximálisan védi a környezetet is. A Quivogne permetezőgépjei széles alapfelszereltséggel és  rengeteg különböző opciós lehetőségekkel rendelkeznek , ezért egy gazda sem fogja megbánni, ha kipróbálja  ezt a gépet. A gép szállítási sebessége maximum 40 km/h. Festett profilos vázzal is rendelkezik.

Ha netán megtekintené a teljes Quivogne munkagép és erőgép kínálatot az árakkal együtt akkor mindenképpen látogassa fel a pap-agro.eu weboldalt, hiszen itt minden részletet megtudhat majd a gépekről, és megtalálhatja azok illusztrációit is, ráadásul elolvashatja majd mezőgazdasági gépekkel foglalkozó cégünk történetét is. Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Quivogne márkáról, az árakról, a kiszállításról vagy a fizetési módokról akkor ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címen és csapatunk minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére áll, hogy megválaszoljon minden kérdést.

Vélemény, hozzászólás?