Virtuális valóság és a VR játékok

A virtuális valóság a jövő, próbálja ki  VR játékainkat, amelyeket egyedül, vagy akár csapatban is kipróbálhatja, tehát ha úgy érzi, hogy barátaival jobban össze kéne kovácsolódnia, akkor elhozhatja őket is hogy kipróbálják több száz VR játékunk egyikét. A VR játékok munkahelyi csapatépítőként is tökéletesen megfelelnek.

A virtuális valóság elérhető a VR játékok által, amelyekről bővebb leírást olvashat majd a badchickenvr.hu weboldalon ezért ha ön is kipróbálná valamelyik VR játékunkat, akkor most kedvező áron megteheti. Weboldalunk játék kollekciója tartalmaz lövöldözős, logikai és akciójátékokat is, tehát lesz miből válogatni és mindenki megtalálhatja azt a játékot, ami leginkább felkelti az érdeklődését. A VR technológia napról napra fejlődik, és a fejlesztők folyamatosan új játékokkal állnak elő. Ha játék közben ülni szeretne és nem akar elfáradni, akkor természetesen ilyen játékok közül is válogathat, de ha aktívan játszana, akkor ehhez is talál majd  játékot weboldalunkon.

A virtuális valóság a jövő

A The Bookhaven Experience egy szuper VR játék amely egy kisvárosban játszódik, ahol nem minden a megszokott kerékvágásban történik. A játékban csak egy zseblámpára és egy pisztolyra lehet majd támaszkodni, teljes a sötétség, és beszélni sincs kivel. A megérkező zombik szörnyen rafináltak, de ezek ellen a zombik ellen felhasználhatja pisztolyát, és ezt a fegyvert akár fejleszteni is tudja majd. A virtuális valóság a jövő, ezért ha bővebb leírást szeretne olvasni a VR játékokról, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat, a badchickenvr.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd  és illusztrációkat is nézhet. Amennyiben kérdéseket tenne fel valamelyik játékról ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címen vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 20 50 70 472-t.

Vélemény, hozzászólás?