Az ingyenes pályázatfigyelés egy olyan lehetőség, amit érdemes megragadni

Ahhoz, hogy egy vállalat felmérhesse a lehetőségeit, tudnia is kell, hogy miből gazdálkodhat. Ebben is segíthet egy pályázatfigyelési szolgáltatás, amely ráadásul ingyenes. Különféle pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről rendelhetünk ingyenes hírlevelet. A hírlevelek segítségével tiszta képet kaphatunk arról, hogy most milyen pályázati lehetőségek vannak, amelyeket minden vállalkozásnak érdemes kihasználnia. A kapott információ már eligazítást nyújt abban, hogy milyen területeket támogat az EU vagy az állam. A pályázatfigyelés mellett érdemes igénybe venni profi pályázatíró segítségét is, aki tisztában van a pályázati formákkal, a tartalmi előírásokkal. Egy pályázatot elkészíteni nem kis feladat.

A forráscentrumnál lehetőség van szakképzett pályázatíróktól segítséget kérni, akik naprakészen ismerik az összes pályázattal kapcsolatban a különféle lehetőségeket. Ismerik a formai szabályokat, tudják, hogy melyik vállalkozás melyik pályázaton érhet el sikert. Nem minden esetben akkor írnak ki egy pályázatot és arra, amire egy vállalkozásnak adott esetben éppen szüksége van, ezért a pályázatfigyelés segít abban, hogy ne maradjunk le egy jó felkínálkozó lehetőségről sem. A pályázatíró csapat már eddig is több száz vállalkozásnak nyújtott sikerrel segítséget. Hitelhez illetve egyéb pénzügyi termékekhez is hathatós segítséget nyújt, hiszen a legtöbb pályázathoz saját tőkével is rendelkeznie kell az adott vállalkozásnak. A speciális szaktudás és az évek óta felépített kapcsolatrendszer sok mindenben segíthet. Közgazdászok, jogi és pénzügyi szakemberek segítik hozzá a vállalkozásokat az áhított pályázati forrásokhoz.

Pályázat
Pályázat

Díjmentes szolgáltatási palettájuk széleskörű, így a hitel és pályázatfigyelés, a pályázati tanácsadás és szakmai konzultáció, a támogatási szerződés megkötése és a pénzügyi elszámolások monitoring is. A forráscentrum a pályázattal kombinált mikrohitelek szakértője. A cégek továbbfejlesztése, az ingatlanok felépítése, a gépek beszerzése esetleg gépjárművek beszerzése sokszor csak pályázati pénzekből valósíthatók meg. De ide sorolhatjuk az ÁFA finanszírozást és az átmeneti likviditási problémák azonnali kezelését is. Mind olyan terület, amely fontos egy vállalkozás életében. Minden hitelkérelemhez csatolni kell egy üzleti tervet, amely természetesen úgy van elkészítve, hogy a hitelt mindenképpen megkapja a vállalkozás. A szakértelmet igénylő üzleti terv készítés szintén kérhető a forráscentrumtól.

Vélemény, hozzászólás?