Patkány ellen hatékony patkánycsapda

Összesen 35 betegség létezik, amiket köztudottan patkányok okoznak. Fontos, hogy megvédje magát a szennyeződéstől és a fertőzéstől, ha valaha halott patkányokkal vagy egerekkel kell foglalkoznia, vagy ha otthonában patkányok vagy egerekkel találkozik.

Patkány ellen szuper megoldás lehet az acél élve fogó patkánycsapda, ami most igen jó áron megrendelhető tőlünk az elriasztok.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha már rég meg szeretne szabadulni ezektől a kártevőktől. A tularémia egy bakteriális betegség, amelyet a Francisella tularensis okoz, és leggyakrabban patkányokban fordul elő. A tularémia önnél akkor jelentkezhet, ha megharapta egy patkány, vagy ha hozzáér egy fertőzött vagy elpusztult tularémiás patkányhoz. Évente 1-10 tularémia esetekről számolnak be. A tularémia kitettségének elkerülése érdekében ne érjen hozzá a patkányokhoz. A patkányok és egerek leggyakoribbak a tetőtérben, majd pedig a pincékben és szekrényekbe, de akár a falakban is élhetnek.

Az élve fogó patkány ketrecet érdemes olyan helyre helyezni, ahol a patkányok jelenlétét már kimutatták. A csalit érezve a patkány bemászik a ketrecbe, és az ajtó becsukódik mögötte. Ily módon az állat már nem tud kijutni a csapdából. Szállítsa az elfogott rágcsálót legalább néhány km-re a fogás helyétől (lakásunk, garázsunk, műhelyünk) és engedje el az állatot ott. A csapda ajtajának kinyitásával az állat életben elhagyhatja a ketrecet. Ily módon nem vetünk véget az állat életének, , és a ketrec újra felhasználható. Amennyiben megtekintené az élve fogó patkány ketrec teljes leírását és többet szeretne megtudni erről az eszközről, keresse fel bátran az elriasztok.hu weboldalt és itt minden fontos részletet megtalál, valamint elérhetőségeinket is fellelheti itt.

Vélemény, hozzászólás?