Dr. Zsuffa Ákos a Learning Innovation munkatársavezetője

A huszonegyedik századi munka világára a folyamatos tanulás a jellemző. Azok, akik nem tartják a lépést a többiekkel, nem képzik magukat, lemaradnak és sokkal nehezebben boldogulnak, továbbá a feljebb lépésre is sokkal kevesebb esélyük lesz.

Dr. Zsuffa Ákos – Sokat elmondd, hogy egy adott vállalkozáson belül kik dolgoznak, kik az együttműködő partnerek. Dr. Zsuffa Ákos a Felnőttképzők Szövetségének elnöke a Learning Innovation munkatársainak sorát erősíti, ami véleményünk szerint sokat elmon­d. A Learning Innovation szolgáltatásai közt említhetjük az üzleti tanácsadást, projektmenedzsmentet, valamint az innovációs szolgáltatásokat. A szakemberek nagy tapasztalatuk révén segíthetnek üzleti, tudományos, technológiai és egyéb ismeretek megszerzésében, megosztásában, összesítésében és felhasználásában. Annak érdekében, hogy cége ne veszítsen lendületéből vagy átlendüljön egy negatív perióduson, nagy szükség van szakértők tanácsára és segítségére, akik külső szemlélőként és nagy tapasztalatuk révén átlátják a vállalat működését, így irányt tudnak mutatni.

A Learning Innovation olyan innovatív szemléletű, érdekes tréningeket is indít, melyen a kollégák biztosan nem fognak unatkozni, hanem hasznos ismeretekkel lesznek gazdagabbak. Ha a témakörök kapcsán szeretne bővebben informálódni, akkor érdemes ellátogatni a learninginnovation.hu weboldalra! Egy tréning akkor éri el igazán a célját, ha a kollégák hasznát veszik az ott hallottaknak és nem unatkozzák végig. A hagyományos tréningek helyett sokkal kifizetődőbb egy olyat választani, aminek valóban nagy hasznát veszik a kollégák. Bővebb információkért látogasson el a learninginnovation.hu weboldalra és tájékozódjon a képzésekről!

Vélemény, hozzászólás?