MXP szolgáltatások olcsón!

Az MXP futárszolgálat országszerte bonyolult szállítási feladatok megoldására jött létre, és célja az, hogy a meglévő ügyfelek mindig elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal, valamint hogy új ügyfeleket szerezzenek az ország minden tájáról. Cégünk stratégiai partnerként gondolkodik így bármilyen alapszolgáltatást, vagy kiegészítő szolgáltatást akár egy-időben is igénybe lehet venni.

MXP szolgáltatások sokasága várja önt méghozzá igen elérhető áron a mixpakk.hu weboldalon. A csomagszállítás nálunk egyszerűen és gyorsan történik, ráadásul egy munkanapos határidővel. A csomagok felvétele egy megadott helyszínen és időpontban történik, majd az átvétel után egy olyan vonalkóddal látjuk el a csomagokat, amelynek segítségével nyomon lehet követni a szállítást. Az alap szolgáltatásaink a következők: háztól házig kiszállítás, garantált egy munkanapos kiszállítás, utánvét kifizetése akár a következő napon, utánvét készpénzben történő elszámolása, rugalmasan változtatható szolgáltatás, kiegészítő és egyéb szolgáltatások igénybe vételének lehetősége, értékgarancia, sikertelen kézbesítés esetén díjmentes másodszori kézbesítés, valamint ingyenes fuvarlevél kitöltő program.

A csomagok maximális tömege 40 kg lehet, hosszúsága pedig 140 cm a megengedett. Túlsúlyos csomagok esetén extra költségeket számolunk fel. Futárszolgálatunk 8, illetve 18 óra között vállalja a csomagok kiszállítását Budapesten és az ország egész területén. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, mindenképp keresse fel weboldalunkat a mixpakk.hu-t, és itt megtalál minden szükséges információt. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 407 66 55 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?