Lakáshitel kedvező feltételekkel!

A lakáshitelről mindent megtudhat az Online Hitelcentrum weboldalán, a hitelnekem.hu-n, és itt akár a legjobb lakáshiteli ajánlatok között is böngészhet. Amennyiben itt nem talál az ön igényeinek megfelelő lakáshitelt, csak adja meg a kívánt hitel paramétereit, szakembereink kielemzik azt, azután pedig személyre szabott ajánlatot tesznek önnek, amit bátran elfogadhat vagy akár el is utasíthat.

A lakáshitel bővebb információit, és az árakat tehát megtalálhatja ingyenes weboldalunkon, a hitelnekem.hu-n. Ami a lakáshitelt illeti, történt az elmúlt években néhány változás. Az egyik változás az, hogy gyermekvállalás után azok a házaspárok is szabadon igényelhetnek lakáshitelt, akik közül az egyik fél már betöltötte a 40. életévét. Meglévő gyermekek után igényelt lakáshitel esetén pedig az igénylőre vonatkozóan nincsen felső korhatár. De igazából melyik gyermek után igényelhető lakáshitel? Lakáshitel igényelhető minden olyan gyermek után, aki még nem töltötte be a 20. életévét, vagy már betöltötte, de valamilyen felsőoktatási intézményben tanul, akik még nem töltötte be a 25. életévét, vagy aki a 20. életévét betöltötte, de megváltozott munkaképességű személy.

Amennyiben ön új lakást vásárol, vagy épít, maximum 3 gyermek vállalható előre, más lakáscélok esetén maximum 2 gyermek után. A gyermekvállalás teljesítésére előírt határidő egyetlen gyermek esetében 4 év, két gyermek esetében a duplája, 3 gyermek esetében pedig 10 év. Ha a továbbiakban is szeretne a lakáshitelről olvasgatni, akkor érdemes lehet fellátogatnia weboldalunkat, a hitelnekem.hu-t. Weboldalunkon nemcsak a lakáshitelről tudhat meg mindent, hanem az adósságrendező hitelről, a vállalkozói hitelről, a jelzálog hitelről, illetve a személyi kölcsönről is.

Vélemény, hozzászólás?