Mixerbeton a legjobb áron!

A közhiedelemmel ellentétben a beton és a cement nem ugyanaz; A cement valójában csak a beton alkotórésze. A beton három alapvető összetevőből áll: víz, adalékanyag (kőzet, homok vagy kavics) és portlandcement. A cement, általában por formájában, kötőanyagként működik, ha vízzel és adalékanyagokkal keverik. Ezt a kombinációt, vagy betonkeveréket öntik és megkeményítik abba a tartós anyagba, amelyet mindannyian ismerünk.

Mixerbeton rendelhető a betonar.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket, hiszen megtalálhatja a beton rendelés részleteit. A beton mérnöki anyag, amely szimulálja a kőzet tulajdonságait, és szorosan egymáshoz kapcsolódó részecskék kombinációja. Ez egyszerűen adalékanyagok keveréke, általában természetes homok és kavics vagy zúzott kőzetből. Ezeket egy hidraulikus kötőanyag köti össze pl. Portlandcement és vízzel aktiválva sűrű, félig homogén masszát képez. Általános jellemzői miatt a betont néha mesterséges kőzetnek nevezik. A beton nagyon ellenáll a kompressziónak. Abban az esetben, ha húzófeszültségeket kell alkalmazni, a betonba megerősítést kell beépíteni a feszültség elnyeléséhez. A beton a legszélesebb körben használt építőanyag. Rugalmasságot tesz lehetővé szerkezeti formában, mivel sokféle formává alakítható. A beton a víz után a második leggyakrabban használt anyag a földön.

A betontermelés adja az éves antropogén globális CO2-termelés 5%-át. A cement, ha vízzel lezárjuk egy termoszos lombikban, eléri a forráspontot. A „repedezett” beton 99% -a más építési tényezőkkel van összefüggésben, és nem a szállított anyaggal. A beton rendkívül olcsó anyag, ha figyelembe vesszük, mit tesz. Például: 1 m3 beton = 1000 liter terméket jelent. Ha ugyanolyan mennyiségű festéket vásárolna, sokkal többet fizetne, és nem lenne olyan tartós. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a betonar.hu weboldalra.