Minőségi lombfújó kedvező áron

Kora ősszel a levélfúvó a kertész legjobb barátjává válik, és egyszerű és hatékony módot kínál a lehullott levelek és kerti törmelékek, például fűcsomók mozgatására és összegyűjtésére, amikor beköszönt a hideg. A működésük megértése az első lépés ahhoz, hogy használni tudjuk őket bármikor.

Lombfújó kedvezményes áron rendelhető meg a fuxtec.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtalálhatja a teljes készletet is a kiszállítás részletei mellett.  Ügyeljen arra, hogy rendszeresen és a gyártó ajánlásainak megfelelően cserélje ki a légszűrőt, hogy meghosszabbítsa a készülék élettartamát és tisztább legyen a levegő. A ventilátorokat és a hűtőventilátorokat tisztán kell tartani a problémák megelőzése érdekében. Mindig olvassa el és kövesse a gyártó utasításait a levélfúvó használatára és tisztítására vonatkozóan, és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha kérdése merül fel valami olyan dologgal kapcsolatban, amelyet a felhasználói kézikönyv nem tartalmaz. A levélfúvók centrifugális erőt alkalmaznak.

Ez egy forgó referenciakeretben kifelé ható erőként írható le. A belső burkolat tartalmaz egy motort és egy ventilátort, sok lapáttal (gyakran járókeréknek nevezik). A levélfúvó felveszi a külső levegőt, és a ventilátor lapátjai segítségével centrifugálja. A levegő centrifugálása a centrifugális erőket használja fel a kisebb fúvócsövön keresztül. A centrifugális erő által a burkolaton belüli nyomás hatására a levegő nagyon nagy sebességgel fog kilőni a fúvócsőből. A teljes légsebesség végső soron a motor és a meghajtó rendszer teljesítményétől függ. Gyakran a teljes légsebességet két különböző módon mérik. A gyártók másodpercenkénti métert (M/S) is használhatnak hasonló távolság-idő mérésként. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a fuxtec.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?