Minőségi tárhely és színvonalas domain szolgáltatás az awh.hu-n

A cPanel az egyik legnépszerűbb vezérlőpanel a webfejlesztők és hosting cégek körében. Általában a WHM-mel (Web Host Manager) van párosítva – mindkét összetevő kéz a kézben működik, és mindegyik külön szerepet játszik. A Web Host Manager adminisztratív vezérlést biztosít a kiszolgáló felett. A szerverkonfigurációk mellett a WHM több fiókot is létrehoz, és egynél több webhelyet kezel.

Az awh.hu weboldalon mindent megtudhat a cPanel tárhelyekről és szolgáltatásokról, tehát keressen fel minket és vegye igénybe tárhelyeinket kedvezményes áron. A cPanel irányítópultja különféle webfájlokat, MySQL-t, statisztikákat, adatkövetést és SEO funkciókat kínál. Nem csoda, hogy a cPanel az egyik legnépszerűbb vezérlőpult a webfejlesztők és hosting cégek körében. Ha egy tárhelyszolgáltató WHM-mel kezel egy szervert, és cPanel-fiókokat hoz létre ügyfelei számára, ezt a gyakorlatot cPanel-tárhelynek nevezik. Ha többet szeretne tudni a cPanel tárhelyről, olvasson tovább. Abban az esetben, ha a cPanel nem megfelelő az Ön számára, megnevezzük annak alternatíváit, amelyek ugyanolyan hasznosak. A cPanel egy Linux-alapú vezérlőpult, amellyel kényelmesen kezelheti webtárhelyét. A rendszer az asztali alkalmazásokhoz hasonlóan működik. A cPanel segítségével összetett parancsok futtatása helyett felhasználóbarát irányítópultról hajthat végre műveleteket.

A cPanel hosting lényegében Linux-alapú webtárhely, amely magában foglalja a cPanel telepítését. A tárhelyterv egy cPanel fiókot biztosít a webtárhely-elemek vezérléséhez. Ezt szem előtt tartva a cPanel különféle típusú tárhelyszolgáltatásokban használható, beleértve a megosztott, dedikált és felügyelt WordPress-tárhelyet. Amennyiben többet tudna meg erről a témáról, vagy az árakról érdeklődne, keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.