Éld át a Phoenix Yachtparty hangulatot!

A nyár beköszöntével számos család és baráti társaság veszi célba a magyar tengert, vagyis a Balatont. A Balaton egyik fő jellegzetessége a vitorláshajó. Egyszer az életben mindenkinek érdemes kipróbálni, ahogy a hajó a lágy hullámokat szeli.

Phoenix Yachtparty kihagyhatatlan élmény! A Phoenix névre keresztelt vitorlás kényelmében és látványában is egyaránt egyedülálló. A vitorlás hosszú múltra tekint vissza, ugyanis már hatvannégy éve szeli a Balaton vízét. A vitorlás kiváló helyszínül szolgál számos programhoz. Például romantikázni vágyó pároknak érdemes a naplementében gyönyörködve részt venni a vitorlázáson. Ha már sikerült feltenni a nagy kérdést, akkor jegyesfotózáshoz is tökéletes helyszín a hajó. De, akár családi programnak is nagyszerű élmény a hajókázás. Nem egy kis csónakban, hanem egy impozáns vitorlás fedélzetén. A Phoenix két árbocos klasszikus cirkáló vitorlás, mely tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkezik. 3,7 méter széles és 16,4 méter hosszú. A vitorlás összesen harminc fő befogadására alkalmas.

Emiatt akár osztálykirándulás vagy csapatépítő programok helyszínéül is szolgálhat. A gyerekek számára hatalmas élmény a vitorlázás. A vitorláson rengeteg feladat akad, nagyon sok kihívást jelentő helyzet áll elő, így felszínre törhet a kreativitás és az intelligencia. A csapat összedolgozása kiválóan fejleszti a csapatszellemet. A víz, a nap és a szél, valamint az elmaradhatatlan balatoni hullámok ismerős töltéssel töltik el az embert. A fedélzeten lévők nem csak a vitorláson töltött időt tölthetik, hanem számos új ismerettel is gazdagodhatnak. Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor látogass el a yachtparty.com weboldalra, ahol megtalálod elérhetőségünket is!