Milyen ajándékkal készüljünk apának?

Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, azonban nem feledkezhetünk meg életünk másik fontos támaszáról sem, vagyis az édesapákról. Szerencsére egyre többen döntenek úgy, hogy megtartják ezt az ünnepet.

Apának ajándék választás során számos alternatíva jöhet szóba. Ugyanakkor nem könnyű olyan opciót találni, amely biztosan sikert arat. Ha személyes, szívhez szóló meglepetéssel szeretnénk készülni, akkor az sem jelent problémát, ha nincs sok ötletünk, hiszen online lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk. A személyre szóló ajándékok igazán sokat jelentenek és azt mutatják, hogy valóban időt és energiát fektettünk bele abba, hogy egy igazán jó ötletet találjunk. Egy érzelmes képmontázsnál kevés jobb alternatíva létezik. Ráadásul ez dekorációnak sem utolsó, így a falra is ki lehet tenni. Például egy 10 képből álló fotómontázs, középen a „Legjobb apa a világon” felirattal igazán szívhez szóló, melyre minden alkalommal kellemes rápillantani. Így az apuka mindig emlékezhet rá, hogy kik szeretik őt a legjobban a világon, csak rá kell néznie az általunk összeállított és megrendelt montázsra.

A férfiak nagy része előszeretettel barkácsol és szerel meg bármit, ami elromlott. Ha szeretnénk ebben egy kis segítséget nyújtani, akkor jó opció lehet egy multiszerszám vagy colostok, amit személyre szóló üzenettel vagy névvel tudunk díszíteni, aminek köszönhetően még gyorsabb és hatékonyabb lehet a szerelés. Ha apuka előszeretettel ezermesterkedik, akkor a mérőszalag sem hiányozhat a barkácskészletből. Főleg, ha az egy „mérhetetlenül” szeretlek felirattal és nevekkel van ellátva. Emellé vásárolhatunk egy mókás feliratú pólót. A lovenir.hu kínálatában páros pólók is elérhetők, aminek köszönhetően az egész világ láthatja, hogy apa és lánya vagy apa és fia életre szóló barátok.