Megfázás ellen gyogyline.hu

Úgy gondolják, hogy a megfázás tünetei elsősorban a vírusra adott immunválaszhoz kapcsolódnak.  Ennek az immunválasznak a mechanizmusa vírusspecifikus.

Megfázás elleni gyógyszereket kedvezményes áron a gyogyline.hu weboldalon, talál, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti a teljes készletet a kiszállítás részleteivel együtt. A rhinovírust jellemzően közvetlen érintkezés útján szerzik be; ismeretlen mechanizmusok révén kötődik az emberhez az ICAM-1 receptorok és a CDHR3 receptorok révén, hogy kiváltsa a gyulladásos mediátorok felszabadulását, ez okozza a megfázást. Ezek a gyulladásos mediátorok aztán előidézik a megfázásos tüneteket.  Általában nem okoz károsodást az orrhámban. A respiratoris syncytialis vírusban (RSV) viszont közvetlen érintkezés és levegőben lévő cseppek fertőződnek meg. Ezután replikálódik az orrban és a torokban, mielőtt gyakran átterjednek az alsó légúti traktusra.  Az RSV hámkárosodást okoz.  Az emberi parainfluenza vírus általában az orr, a torok és a hörgők gyulladását eredményezi.

A felső légúti megfázás megkülönböztetése a tünetek lokalizációján alapul, a nátha elsősorban az orrot (rhinitis), a torkot (pharyngitis) és a tüdőt (bronchitis) érinti. Jelentős átfedés lehet, és több terület is érintett lehet.  Az öndiagnózis gyakori, és az önkezelés is, amihez gyógyszereket találhat a gyogyline.hu-n.  Az érintett vírus ágens izolálása ritkán történik meg, és általában nem lehet a vírustípust tünetekkel azonosítani. Az egyetlen hasznos módszer a megfázásos vírusok terjedésének csökkentésére az olyan fizikai intézkedések, mint a helyes kézmosási technika és az arcmaszkok alkalmazása; az egészségügyi környezetben köntösöket és eldobható kesztyűket is használnak. Az izolálást vagy a karantént nem alkalmazzák, mivel a betegség annyira elterjedt, és a tünetek nem specifikusak. Megfázás elleni gyógyszerekért kattintson a gyogyline.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?