Fogbeültetés, a fogpótlás természetes módja

A páciensek egybehangzó véleménye, hogy a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően a fogbeültetés ma már egyáltalán nem fájdalmas. Ha nagy valószínűséggel fogbeültetésre van szüksége, akkor érdemes időpontot kérni a Budapest Dental rendelőbe!

Fájdalommentes fogbeültetés kezelés által újra magabiztosan mosolyoghat! A fogbeültetést a foghúzást követően fél-egy éven belül optimális elvégezni. Ha fogsora, csontja és harapása alkalmas rá, akkor a legjobb megoldást a fogbeültetés jelenti, mellyel a fogak teljes értékkel pótolhatók. Abban az esetben, ha a csontállomány nem megfelelő magasságú vagy szélességű, akkor mesterséges csontpótló anyagok beültetésére van szükség. Az alsó fogaknál titánhálós csontpótlást, míg a felső fogaknál több csontot sinus lift műtétet alkalmaznak a szakemberek. Az implantáció hat-kilenc hónappal később biztonsággal elvégezhető. Sok páciens olyan mértékű fogínysorvadással érkezik a rendelőbe, melynek esetén a fogak már menthetetlenek. A teljes fogatlanság drasztikus változás, ami elkerülhető fogbeültetés által. Az olyan megoldások, mint a fix fogsor és az All-on-4 teljesen fogatlan páciensek esetében is eredményes választás.

A fogbeültetésnek köszönhetően nem csak újra magabiztosan mosolyoghat, hanem a korábbi fogaival egyenértékű lesz az érzés. Némileg tompább érzéssel, de korlátozás nélkül lehet rágni. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges puhábbat enni vagy óvatosabban étkezni. A fogbeültetést követően társaságban nem kell majd takargatnia a száját beszéd vagy étkezés közben, továbbá önfeledten nevethet. Ha szeretne még több információt megtudni a fogbeültetést illetően vagy elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a budapestdental.hu weboldalra és tájékozódjon! A fogpótlásnak köszönhetően újra a régi önmaga lehet!

Vélemény, hozzászólás?