Roll Up Profireklám

Nálunk fotó minőségben, 1 éves garanciával rendelhet akár kültéri és beltéri molinókat is. Ha minket választ ráadásul teljesen ingyenes lesz a molinó méretre vágása, a szélek visszahajtásának hegesztése és körbe az 50cm távolságban levő ringlizés is. Ha 25 m2 feletti mennyiségben szeretne rendelni, akkor bátran kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól, akiket megtalálhat a profi-reklam.hu weboldalon.

A Roll Up Profireklám H&S Kft főként molinók, matricák, zászlók, roll up-ok, reklámtáblák és pólók nyomtatásával foglalkozik, méghozzá igen kedvezményes árakon. Kültéri molinóink jól bírnak minden időjárási körülményt, nagyon könnyen kezelhetőek és többször is fel lehet használni őket. Ha beltéri molinókról van szó, akkor is tudunk biztosítani kifogástalan minőségű anyagokat. A molinók olyan strapabíró és erős reklámeszközök, amelyek nagyon alacsony árfekvésűek, hiszen nyomtathatóak gazdaságosabb anyagokra is. Felfüggesztésük is igen egyszerű, hiszen igény szerint gyűrűzhetőek, és ez a legegyszerűbb eszköze a reklámozásnak. A felfüggesztett molinó segít abban, hogy a reklámozott termék vagy a szolgáltatás könnyebben és rövidebb idő alatt több emberhez jusson el.

A molinók lényege, hogy a környezetet is figyelembe vesszük a kifüggesztésükkor. Cégünk a következő molinó típusokat tudja felajánlani minden kedves megrendelőjének: kültéri, illetve beltéri molinók, mesh lyukacsos háló széláteresztős molinó, backlit átvilágítható molinó, valamint kétoldalas Blockout molinó. Amennyiben többet szeretne megtudni a molinó készítésről, vagy netán bővebben olvasna kínálatunkról, akkor keresse fel weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt minden információt megtalál amit csak szeretne. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a molinókról, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 232 42 46 telefonszámot is.

Vélemény, hozzászólás?