Ingyen jóslás – érdemes belevágni?

A jóslás tudománya nagyon különleges. Akik ezt a hivatást űzik, nem véletlenül kezdték el. Érzik az emberek energiáit, a rezgéseket, közel áll hozzájuk az ezotéria, s legfőképpen értik ezt a misztikus világot.

A megbízóhatóság viszont elengedhetetlen! Ingyen jóslás is igénybe vehető, csak nincs garancia a hitelességre. A jövendőmondó kártya vetésére persze bárki képes, az elemzése és az összefüggések megtalálása az, ami nehézséget okozhat. Loretta Jósnő azonban annak szenteli életét, hogy segítsen az embereknek megoldani lelki, magánéleti, párkapcsolati problémáikat, s mindezt maximális diszkrécióval kezeli. Megbízhatóságáról mi lehetne jobb bizonyíték, mint a josloretta.hu oldalon olvasható ügyfelek általi köszönő üzenetek.

A Mágusnő képes ráhangolódni ügyfeleire, kapcsolatot teremteni az angyalokkal és a szellemvilággal, s ebben segítségül az univerzum energiáit is hívja. Az előbbiek tekintetében és a sok évnyi tapasztalatot felhasználva megfejti mi a jóskártya jelentése az adott ügyfélnél, mi a válasz a felmerülő kérdésekre. Ingyen jóslással vajmi kevés esély van a személyre szabott, egyéni jóslatok értelmezésére. Az általánosítás pedig nem nyújt kellő segítséget. A tarot jóslás ingyen használható az interneten is, csak ki kell választani a kártyát és leírásra kerül a lapok értelmezése. Az ingyen jóslás hátránya azonban, hogy ezt senki sem magyarázza el, s laikusok számára nem biztos, hogy sikerül az életútra vetíteni a kártyák eredményét. Loretta jósnő megbízható, szereti a hivatását és szeretne segíteni az embereken, akik hozzá fordulnak. Tevékenységét pedig számlával igazolja. Ne bízzák sorsukat holmi gépek által kevert jövendőmondó kártyapaklira. Kérjenek segítséget Loretta Mágusnőtől a boldog, energiával teli életért!