Elektromos hajcsavaró kedvező áron

A frizura elengedhetetlen része az ápolt megjelenésnek. Vannak, akik az egyenes hajat preferálják, míg mások inkább a laza vagy épp szigorú loknik szerelmesei. Ha a kíméletes hajformázás híve vagy, akkor érdemes a hajvasaló vagy sütővas helyett elektromos hajcsavarót alkalmazni.

Elektromos hajcsavaró tökéletes választás, ha tartasz a hajformázók erős hője miatti hajkárosodástól. Sajnos a hajsütővas és más komolyabb hőhatással járó eszközök komoly terhet rónak a hajszálakra és azok szerkezetére. Habár a különféle hővédő folyadékok némi védelmet nyújtanak, azonban ezek közel sem olyan hatékonyak, mint azt sokan hiszek. A megoldást a kíméletes hajformázás jelenti elektromos hajcsavarók használatával. Többféle méret közül választhatsz. Ha a kisebb és nagyobb méretű hajcsavarókat kombinálod egymással, akkor sokkal természetesebb végeredményt érhetsz el, mintha csak egyféle méretet preferálnál. Ha kicsi, megzabolázott loknikat szeretnél, akkor érdemes kisebb méretű hajcsavarókat választani, míg a nagyobb méretű hajcsavarókkal laza, könnyed hullámokat varázsolhatsz a hajadba.

Ahhoz, hogy a hajad egy kis volument kapjon, célszerű megemelni a hajtöveket is a hajcsavaró által. Így a hajad sokkal dúsabbnak fog tűnni. Ehhez egy nagyobb méretű hajcsavaróra lesz szükséged, illetve fontos, hogy fixáld a hajadat hajlakk segítségével. A hajcsavaró egy viszonylag lassú, türelmet igénylő eszköz. Ha kevés időd van, akkor nem érdemes alkalmazni, mivel a kapkodás nem vezet jóra. Fontos, hogy a használatot megelőzően alaposan kifésüld a hajad és nagyon óvatosan tekerd fel egyesével a hajtincseket. A legjobb, ha a befelé végzed a csavarást, mivel így megemelheted a hajtöved. Ha laposabb eredmény a cél, akkor ésszerű módon, ezzel ellentétesen, kifelé kell csavarni a hajtincseket.