Hordozható, hidraulikus tápegység 91 kg-os össztömeggel

Az Atlas Copco svéd ipari vállalat, az 1873-as alapítása óta megszámlálhatatlan mennyiségű szerszámot és ipari berendezést engedett le a gyártósorain, hogy azok megkönnyítsék az építőipari ágazatban dolgozók életét és munkáját.

A hidraulikus tápegység – 91 kg tömegű verziója is pontosan ezt a célt szolgálja. Segítségével könnyedén használhatóak a különböző építőipari kis- és nagygépek. Bár a súlya miatt azt gondolná az ember, hogy nehéz mozgatni, az eszköz keretére rögzített kerekek megkönnyítik a helyváltoztatást. A bestrent.info oldalon igényelhető hidraulikus tápegység – 91 kg-os modelljét 9,5 kW teljesítményű Honda motor hozza működésbe. A Honda motor már önmagában is megbízhatóságot jelent, emellé már csak plusz megerősítés az Atlas Copco márkanév. Az eszköz max nyomása 155 bárra van kalibrálva.

A hidraulikus tápegység – 91 kg-os változata benzinnel működik, így a felhasználási területe többnyire kültér. Beltéren inkább az elektromos változata kerül használatba. Műszaki specifikációihoz tartozik az üzemanyagtartály mérete is, mely ennél a modellnél 6,5 liter. Zajszintje egészen barátságos, nem különösebben hangos, 101 dB. A bestrent.info weboldal csapata készségesen áll az ügyfelek és kölcsönözni vágyók segítségére, hogy a legkiválóbb eszközökhöz juthassanak hozzá. Az általuk bérbe adott építőipari kis- és nagygépek folyamatos karbantartás és ellenőrzés alatt állnak, így garantáltan nem okoznak majd csalódást az ügyfeleknek. A bérlés lehetősége sok költségtől és problémától kíméli meg az embereket, mint a tárolás, a karbantartás, stb., ráadásul igény esetén szakképzett gépkezelő is segíti a munkát. Éppen emiatt egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. Keressék őket bizalommal a bestrent.info oldalon található elérhetőségek valamelyikén!