Hordozható masszázságy kedvezményes áron

Egy kiadós masszás mindenkinek jól jön, ezzel ellazulnak izmaink, feltöltődünk energiával, megszűnnek fájdalmaink, és feloldódik a bennünk lévő feszültség. Egy jó masszőrnek, nem csak kiváló munkát végző kezekre van szüksége, hanem egy olyan ágyra is, melyen tökéletes lazulást tud biztosítani ügyfele számára.

A hordozható masszázságy azok a masszőrök számára lehet tökéletes megoldás, akik munkavégzésükhöz nem rendelkeznek saját helységgel és folyamatosan járkálnak a klienseikhez. Nekik ajánljuk az Amasar webáruház széles körű kínálatából az összecsukható masszázságyakat. Rendelje meg termékeink közül a legkönnyebb és legkisebb mérettel rendelkező 2zónás aluvázas masszázságyat, mely 180X60cm. Ehhez most ajándék fekete színű, vállra akasztható hordtáskát adunk ajándékban, valamint rövid időn belül, ingyenesen kiszállítjuk, Magyarország bármely területére. A termék összecsukható és 13,4 kg-os súlyának köszönhetően könnyen hordozható. Nem csak masszázsra alkalmas, de kiválóan használható kozmetikai kezelő- vagy tetováló ágyként is. Kínálatunkból ez a kiváló termék kék, fekete, fehér, lila, zöld és narancssárga színben megvásárolható.

Az Amasar árukészletében megtalálhatóak még magas minőségű favázas és aluvázas masszázságyak, egészségpénztári-, speciális-, és összecsukható masszázságyak. Ezenkívül tőlünk kedvező áron vásárolhat még masszázs székeket, és egyéb masszázshoz szükséges kellékeket, mint a hengerpárna, gumilepedő, hordtáska. Termékeinket masszőröknek és egyéb intézményeknek kínáljuk. Ha webáruházunkból vásárol, nem kell a fizetésen aggódnia, hisz mi egészségpénztári számlát is kiállítunk. Rendeljen tőlünk kedvező áron, gyors és ingyenes házhozszállítással masszázságyakat, keresse fel könnyen kezelhető webáruházunkat a www.amasar.hu oldalon. Ha bármiféle kérdése merülne fel a vásárlással kapcsolatban, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a +36309330003-as telefonszámon, vagy az info@amasar.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?