Roppant hasznos lehet a mindennapok során egy cigaretta tartó

Noha a dohányzásról már évtizedekkel ezelőtt bebizonyosodott, hogy mennyire káros szenvedély, még a mai napig rengetegen hódolnak a füstölésnek. Az egészségre gyakorolt hatások ismeretében persze mindenki el tudja dönteni, hogy vállalja-e a kockázatot, ám az kétségtelen, hogy ez a tevékenység már rég a kultúra részét képezi. Ennek tükrében pedig ha űzzük, akkor egyáltalán nem mindegy miképp tesszük.

Példának okáért egy minőségi cigaretta tartó nem csak jóval elegánsabb megoldásnak számít a gyári dobozoknál, de a saját komfortérzetünket is jelentősen megemeli. A törvényi előírásoknak megfelelően a dohányáru ma már kizárólag egységcsomagolásban kerülhet forgalomba, ám nem is a márkajelzések hiánya okozza a valódi problémát. Sokkal kellemetlenebb, miszerint a szálas termékek eredeti doboza a legkevésbé sem strapabíró, hiszen míg a külön megvásárolható cigaretta tartó fémből, addig ezek nem túl minőségi papírból készülnek. Ez pedig gyakorta azt eredményezi, hogy az összegyűrődik a zsebünkben, nem ritkán pedig a szálak is eltörnek, vagy eldeformálódnak.

Ezt egy fém cigaretta tartó használatával könnyedén elkerülhetjük. Ezekben a könnyedén kinyitható kiegészítőkben nagyjából 20 szálat tarthatunk egyszerre, ami egy átlagos fogyasztás mellett bőven elegendő egy egész napig. Ráadásul a cigaretta tartó segítségével nem csak a szálak épségét óvhatjuk meg, de a kiszáradásukat is elkerülhetjük. Talán még ennél is lényegesebb azonban, hogy ezek jóval egyedibbek, mint a gyári csomagolás. Ennek hála elkerülhetjük az olyan kellemetlen helyzeteket, mint amikor valaki tévedésből zsebre rakja a dobozunkat, hiszen a fém cigaretta tartó igen nehezen téveszthető össze. Annak érdekében, hogy biztosra menjünk e tekintetben is, érdemes valamilyen gravírozással még különlegesebbé tenni a választott darabot.