Gyors domain regisztráció az awh.hu-nál!

A korábban nem regisztrált domain név regisztrálása nagyon egyszerű. Először is ki kell választania egy megfelelő regisztrátort, mint például az awh.hu-t és ellenőriznie kell, hogy a domainnév még nincs-e lefoglalva. Ha nem, akkor meg kell fizetnie a domain megvásárlásának költségét. Az ajánlatok általában egy évre szólnak, de javasoljuk, hogy hosszabb legyen (a Google keresőmotorjai ezt részesítik előnyben, és előrébb helyezik Önt).

Domain regisztráció elérhető méghozzá igen kedvezményes áron az awh.hu weboldalon tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg ajánlatainkat. Miután megvásárolta a domaint, megkapja a fiókot és a jelszót, amellyel elérheti domainje felügyeleti konzolját. A domain neveket nem lehet a polcról megvásárolni. Létezik egy felső szintű nonprofit hatóság a domain nevek kezelésére – az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names). Az ICANN felügyeli a domain regisztrációját. A domain nevek mindegyike egy központi nyilvántartásba (domainnyilvántartásba) kerül beírásra, és mondanunk sem kell, hogy a domain névnek helyet kell találnia benne, hogy érvényes legyen. Valójában a domain-nyilvántartás kezeli és karbantartja a domain neveket. A nyilvántartó a domain nevek kereskedelmi értékesítését a domain regisztrátorokra bízza. Ahhoz, hogy domain név regisztrátor lehessen, akkreditációra van szüksége az ICANN-tól.

A domain regisztrátorok viszont közvetlenül vagy viszonteladókon keresztül adhatnak el domain neveket Önnek. Ha megfelelő szolgáltatást keres, a legjobb, ha közvetlenül a domain regisztrátortól vásárolja meg a domain neveket. A domain nevek választékának bővítésére különböző domain kiterjesztéseket használunk – például .com, .edu és .org. Vannak országspecifikus kiterjesztések, például .en, .in és .hu. További részletekért és információkért keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.