Az új Opel Insignia felülmúlja az elképzeléseket

Sokak számára rendkívül szimpatikus ez az autó típus, mivel tágas terekkel, elegáns külsővel és kényelmes belsővel bír. Mi más keresendő még egy autóban?

Az új Opel Insignia modelljei egészen sokban hasonlítanak, ám a formatervezés során teljesen más szempontokat helyezett előtérbe a német gyártó és tervező csapat. Míg az egyik sportos, a másik inkább elegánsabb, családi autónak hat. Külső méreteiben elenyésző a különbség egyes modellek között, s a belső terek is (beleértve a csomagtartót és az utasteret) rendkívül jól kihasználhatók. Az ergonomikus bőrülések amellett, hogy a kiváló minőséget jelzik, tökéletes kényelmet biztosítanak az utasoknak. Az elöl ülők garantáltan nem fognak hátfájásra panaszkodni egy hosszú autóút során. Fényszóró rendszere alkalmazkodik a különböző hatásokhoz, így könnyebbé téve a látást mind a vezetőnek, mind a forgalomban lévő közlekedőtársaknak. Az Insignia választható benzines vagy dízeles, illetve kézi vagy automata váltós kivitelben.

Az új Opel Insignia különböző vezetést segítő kiegészítőkkel és kényelmi funkciókkal rendelhető, mint például: sávelhagyás-jelző, adaptív sebességtartó, jelzőtábla felismerés, automatikus vészfékezés, minőségi hangrendszer vagy a vezeték nélküli mobiltöltés. Az opelkoros.hu weboldalon egyszerűen megtehető az árajánlatkérés, de az ügyintézők telefonon is állnak a vásárlók szolgálatára bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban. A készletről vásárlók azzal az előnnyel élhetnek, hogy akár azonnal hazavihetik a kiválasztott járművet, míg másoknak talán hónapokat kell várniuk az új autóra. Az opelkoros.hu oldalon található kapcsolatfelvételi lehetőségek egyikén érdemes felkeresni egy ügyintézőt, aki eligazítja az érdeklődőket az Opel Insignia vásárlásával kapcsolatos finanszírozási lehetőségekről!