Friss Vízöntő napi horoszkóp

A horoszkóp diagram egy 12 házból álló kerettel kezdődik. Erre kerülnek az állatöv jelei. Az egyenlő házrendszerben a két ház közötti csúcspont ugyanolyan mértékben esik az Oroszlán 12 fokára, a második ház a Szűz 12 fokánál kezdődik, a harmadik a 12 fokánál stb.

Vízöntő napi horoszkóp vár mindenkit a napi-horoszkop.hu weboldalon ezért keresse fel weboldalunkat bátran és garantáltan megtalálhatja amit keres. Azokban a házrendszerekben, amelyek figyelembe veszik a horizont és az ekliptika síkjainak metszésszögének hatásait, a számítások bonyolultabbak. E számításokhoz elengedhetetlen az esemény szélességének ismerete. Ezekhez a számításokhoz rendelkezésre állnak táblázatok, de ezeket ma általában számítógéppel számítják ki. A legtöbb asztrológia számítógépes program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különféle házi rendszerek közül válogasson. Miután megállapította a jelek relatív helyzetét a házakban, az asztrológus a napot, a holdat és a bolygókat a megfelelő égi hosszúságukra pozícionálja. Néhány asztrológus tudomásul veszi a kisebb bolygótesteket, a rögzített csillagokat, az aszteroidákat (például Chiron) és más matematikailag kiszámított pontokat és szögeket is, például a csúcsot, az egyenlítői felmenőt stb.

Sok asztrológus használja az általánosan arab részeknek (vagy görög tételeknek) nevezett részeket is, amelyek közül a leggyakoribb a Szerencse része (Pars Fortunae). A Vízöntő a horoszkóp tizenegyedik asztrológiai jele, amely a Vízöntő csillagképből származik. A trópusi állatöv alatt a Nap kb. Január 21. és február 20. között van a Vízöntő jegyben, míg a sziderális állatöv alatt a nap a szökőévtől függően körülbelül február 15. és március 14. között van a Vízöntőben. A Vízöntő állatöv csillagkép által képviselt vízhordozó Ganymede, egy gyönyörű fríg fiatal, róla nevezték el a csillagképet. További részletekért és a teljes napi horoszkópért keresse fel a napi-horoszkop.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?