Multivitamin kapszula rengeteg hatóanyaggal

A hideg idő beköszöntével egyre többen keresnek valamilyen multivitamint, aminek köszönhetően felkészülten várják a megfázásos időszakot. Nagyon fontos gondoskodni a megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitelről, mivel ennek köszönhetően kisebb eséllyel fog megbetegedni és szervezete is optimálisan fog működni.

Multivitamin kapszula szedése minden felnőttnek ajánlott, különösen úgy, hogy a magyar lakosság jelentős része nem fogyaszt elegendő gyümölcsöt és zöldséget. Az ideális az volna, ha egy nap legalább ötféle zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanának az emberek. A magyarok ettől meglehetősen messze vannak, méghozzá olyannyira, hogy Európában sereghajtó helyen állnak zöldség és gyümölcs fogyasztás tekintetében. Azonban nem szabad félvállról venni a vitamin bevitelt, mivel télen a megfázásos időszakban ennek megvan a böjtje. Ha multivitamint választ, akkor érdemes a Vegnum Multi-D kapszulát választani, melyben vitaminban 18 alapvető vitamin és ásványi anyag, valamint 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata található meg. Ugyanakkor, ahogy neve is mutatja D-vitamin is van benne, méghozzá a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi.

A Vegnum Multi-D elsősorban felnőttek számára kifejlesztett multivitamin, de már tizennégy éves kortól is lehet fogyasztani. Mivel a D-vitamin zsírban oldódó vitamin, ezért a szervezetben felhalmozódhat, így nagyon fontos, hogy ne adagolja túl a Vegnum multivitamint, hanem tartsa magát az ajánlott egy kapszulához, melyet az étkezést követően bő folyadék kíséretében kell elfogyasztani. Ha pedig szeretné megrendelni a Vegnum Multi-D vitamint vagy bővebb információkhoz szeretne jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?