.eu domain regisztráció, az európai vállalkozások online jelenlétéért

Aki online vállalkozásával nem csupán a hazai piacra szeretne feltörni, hanem nemzetközi vizekre is szeretne evezni, s meghódítaná az Európai Unió piacát, nem is hezitál, hanem online vállalkozásának beindítását egy .eu domain regisztráció lépéssel kezdi.

A .eu domain regisztráció nem bonyolultabb folyamat, mint az egyéb végződéssel nyilvántartásba vett neveké, viszont más előnyökkel jár. Mindenképpen azok a vállalkozások, szervezetek, magánszemélyek regisztrálhatnak .eu domaint, akiknek tevékenységük az Európai Unió valamely tagállamában bejegyzett. Ez afféle nulladik lépés. Az unió polgárai számára egy .eu domain regisztráció lehetőséget biztosít, hogy azonosítsák magukat az Európai Unió piacán tevékenykedő személyként, továbbá hogy erősítsék ezzel online jelenlétüket.

Az awh.hu web hosting cég ügyfélportálján keresztül kevés idő és energia ráfordításával bárki pillanatok alatt elvégezheti a .eu domain regisztrációt. Az egyszerű lépéseket követve pillanatok alatt használhatóvá válik a név, s a vállalkozás elkezdheti szárnyait bontogatni az európai piacon. Az első és legfontosabb talán, a domain név kiválasztása, melynek karakterszáma és különleges karakterinek használata némileg szabályozva van, de erről az awh.hu oldalon gyorsan lehet tájékozódni. Amint megvan a név, s a domain kereső is zöld utat ad a folytatásra, a regisztráció már valóban csak pár kattintást igényel. Minden elektronikusan történik, nincs szükség személyes találkozóra, szerződéskötésre, stb. A weboldalon, a virtuális kosárba helyezést követően még van mód kiegészítők igénybevételére, mint a DNS kezelése, vagy a személyes adatok elrejtése, csak ki kell választani, mire van szükség. A .eu domain regisztráció legkényelmesebb módját kínálja ügyfelei számára az awh.hu csapata. Használják ki!