Nagy lefedettséggel ellátott madárriasztó készülékek széles választékban

Régebben madárriasztó gyanánt például sörös dobozokat akasztottak a fákra, madárijesztőket helyeztek ki. Ezek mind humánus megoldásai voltak a madarak elijesztésének, ám idővel megszokják ezeket a módszereket és gyakorlatilag immunisak lesznek rájuk, ezért valami új dologgal kell előrukkolni.

A sunikft.hu webáruház széles kínálatát nyújtja a madárriasztó készülékeknek. Ezek az eszközök nem okoznak fájdalmat a madaraknak, mindössze típustól függően eltérő hangot vagy fényt bocsátanak ki, melyek zavarják a madárkák idegrendszerét, s a kis apróságok inkább máshol keresnek maguknak szállást. A webshop kínálatában kültérre és beltérre egyaránt elhelyezhető eszközök rendelhetők meg, melyek rögzítése rendkívül egyszerű módon történhet. A repertoárból ultrahangot, fényjelzést vagy hangot kibocsátó madárriasztó készülékek szerezhetők be, továbbá a jól ismert madárriasztó tüske is megtalálható.

A hanghatással járó madárriasztó készülék beszerzése során érdemes tisztában lenni azzal, hogy a hang az emberi fül számára is jól hallható, így akinek ez gondot jelent, javasolt a további alternatívák közül választania. A fényjelző madárriasztó készülékeket inkább beltéren vagy félig zárt helyeken szokás alkalmazni, például raktárakban, hangárokban, stb.. A fentebb említett eszközök között szerepelt a madárriasztó tüske is, mely műanyag vagy acél tüskéivel előzi meg a madarak letelepedését például az ablakpárkányokon, egyéb helyeken. Ezek a madárriasztó eszközök napelemmel, elemmel, elektromos hálózatra kötve helyezhetők üzembe, s a kívánt hatás érdekében javasolt a folytonos üzemben tartás. A sunikft.hu madárriasztó eszközei megbízhatóak, egyszerűen használhatóak, de igény esetén kihelyezési javaslat és szaktanács is kérhető a csapattól. A több évtizedes piaci tevékenységet űző vállalkozás azonnal raktárkészletről küldi ki a megrendelt termékeket, gyors kiszállítással. Keressék őket bátran!