Esővízlopó megvásárlása pénztárcakímélő áron!

Amikor a tavaszi hőmérséklet megolvasztja a havat és a jéggel borított háztetőket, az összes elfolyó víznek el kell jutnia valahova. Ha Ön környezettudatos háztulajdonos, akkor már biztosan beszerelte esővízlopóját vagy más esővízgyűjtő rendszerét, amely rögzíti az összes elfolyt vizet, és kíméli a vizet és a pénztárcáját.

Esővízlopó rendelhető a sunikft.hu weboldalon, ezért kattintson ide még ma és tekintse meg termékeinket a legjobb áron hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelő esőlopót. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor az az év lakásfejlesztési listájának élén kell lennie. Gondoljunk csak bele: egy átlagos ember napi 300 gallon vizet használ otthon. Noha ennek csak 30%-át használják fel a szabadban, pusztán az Anyatermészetre cseppentett víz összegyűjtésével az átlagos háztulajdonos 30-50%-át takaríthatja meg a vízszámláján – és körülbelül 80%-át a kereskedelmi vízszámlákon. A felhasznált víz nagy részét a hulladékunkkal öblítjük le. A Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) szerint a házunk vizének 26,7%-át a WC-k öblítésére használjuk. Ironikus módon a következő legnagyobb vízfogyasztó otthonunkban tisztán és frissen tart bennünket – az otthoni víz 21,7%-át a mosógépjeinkben használjuk, ezt követi a 16,8%-al a zuhanyzó.

Az esővízgyűjtő rendszer vagy esőlopó beköthető az otthoni vagy vállalkozási vízvezetékbe, és mind WC-vízhez, mind ruhamosáshoz használható, ami valóban megtakarítja a vízhasználatot, és jelentősen csökkentheti vízszámláját. A legtöbb esővízgyűjtő rendszernek van egy alapszűrője, amely megakadályozza, hogy levelek és egyéb apró törmelékek kerüljenek a rendszerbe. Amennyiben többet tudna meg és esővízlopót rendelne otthonába, keressen fel minket weboldalunkon, a sunikft.hu-n és itt mindent megtalál ami érdekelheti.