Minőséget képviselő Builder gel

A Builder Gel kínálatunk kiváló minőségű építőzseléket tartalmaz kimeríthetetlen választékban. Kezdők és tapasztalt szakemberek egyaránt megtalálhatják kedvenc építőzselé termékeiket széles kínálatunkban. UV- és LED-fényben is kikeményednek, és többféle színben és sűrűségben kaphatók.

Builder gel várja a marilynails.hu weboldalon, tehát ne habozzon, kattintson ide és megtekintheti a legjobb termékpalettánkat és kiválaszthatja azt a builder gelt, amely minden igényét kielégíti. A Builder Gelek kiemelkedő minőségűek, és sokféle körömforma faragására használhatók szalonkörnyezetben és versenyeken egyaránt. Készítse elő a körmöt, majd enyhén csiszolja. Távolítsa el a port és törölje le alkohollal, majd vigyen fel körömformát vagy körömvégeket (ha extra hosszúságra van szüksége). Fessen fel egy vékony réteg gél alaplakkot, majd tegye lámpa alá. Vigyen fel vékony réteg építő gélt a köröm teljes felületére. Ha körömformát használ, adjon hozzá pluszt a felépítéshez és a kívánt hosszúság/forma kialakításához. Tisztítsa meg a kutikula körüli széleket. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön gél a bőrre.

Ha gél van a bőrön, óvatosan távolítsa el/tisztítsa meg egy alkoholba mártott kis köröm ecsettel. Ismételje meg az előző lépéseket és vigyen fel további rétegeket, amíg meg nem kapja az optimális formát, szilárdságot és hosszúságot. Tartsa fejjel lefelé a körmöt néhány másodpercig, mielőtt minden réteget kikeményítene, hogy segítsen létrehozni egy természetes csúcsot. Távolítsa el a körömformákat (ha alkalmazza őket), és törölje le alkohollal a ragadós réteget. Vágja le, csiszolja és reszelje körmöket, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Vigyen fel gél fedőréteget, és már készen is van a köröm. Így érdemes tehát builder gelt használni a körmön. Amennyiben rendelni szeretne és átfésülné kínálatunkat a legjobb gélekért, kattintson bátran a marilynails.hu weboldalra.