Steampod 3.0 rendelése egyszerűen és gyorsan!

A L’Oreal Professionnel Paris SteamPod 3.0 egy forradalmian új, professzionális vasaló és hajformázó, amely a gőz erejét használja, hogy azonnal átalakítsa a haját, a tökéletesen egyenestől a hullámokig. A Steampod 3.0 segítségével 5 jellegzetes megjelenést érhet el otthon.

Steampod 3.0 és 4.0 rendelhető a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nincs más dolga, mint benézni hozzánk amennyiben ön is kipróbálná valamelyik eszközünket. A Steampod a L’Oréal Professionnel és a Rowenta technológiai szakértői együttműködésének eredménye. Ez egy kézi eszköz, amely gőz segítségével kisimítja a hajszálakat, így fényesebbnek tűnik és kezelhetőbbé válik. A gőzös hajvasaló jobb a hajra? Igen, a gőzös hajvasaló jobb, mivel a gőz segít szelídebbé formálni a hajat. A gőz emellett elősegíti, hogy a hajápolási termékek tápláló összetevői mélyebbre hatoljanak. Mivel az eszköznek öt hőmérséklet-beállítása van, ami azt jelenti, hogy a hajához mérten állítható, még a durva, göndör és vastag tincsek is élvezhetik a fényesítés előnyeit. Ne tántorítsa el a hajvasaló elem akkor sem, ha finom haja van. A Steampod kezelés hajszálsimító hatásai minden hajtípusra előnyösek. A hagyományos hajvasalókhoz hasonlóan az eszközzel a legfinomabb hajat is hullámossá, göndörré vagy dússá varázsolhatja. A L’Oréal Steampod 3.0 szett vékony hajra a tökéletes formázó eszköz, amely egészséges formázást és tökéletes rugalmasságot biztosít. Akár 2x simább és gyorsabb a formázás minden hajtípuson, és 91%-kal kevesebb a sérülés.

Ha meg szeretné tisztítani a fésűt, kifelé csúsztatva távolíthatja el. Akkor kell levenni a fésűt, ha hideg, hogy elkerülje az égési sérülést. A fésű szappanos vízben tisztítható. Ellenőrizze, hogy a fésű száraz-e, mielőtt visszahelyezi a hajvasalóba. A haját alaposan ki kell kefélni használat előtt. A hajvasalóhoz egy apró fésű tartozik, és ha csomós, beleakad a hajába. További részletekért és rendelésért mindenképpen érdemes benézni a szepsegcikk.hu weboldalra.