Csontkovács Győr belvárosában

Sokan csak annyit tudnak a csontkovácsokról, hogy pár mozdulattal helyre teszik az embert, akár komoly fájdalmak esetén is, amikor úgy látszik, hogy már semmi sem használ.

Csontkovács Győr, ha újra könnyedén szeretne mozogni! A csontkovácsolás több ezer éves múltra tekint vissza, afféle ősi gyógymód. Maga a szó jelentése kézzel gyógyító ember. Hasonló a masszázshoz, azonban, míg a masszázs során elsősorban az izmokon van a hangsúly, a csontkovácsolás során inkább a porckorongok, gerinc, csontok, ízületek kerülnek előtérbe. A csontkovácsolás azonnali gyógyulást nyújt a beteg számára. A csontkovács előszőr fellazítja, felmasszírozza a beállt vagy fájó ízület környékét, majd határozott mozdulatokkal kilazítja az ízületet és a helyére mozgatja vissza. Az elmozdult ízületek egyik legfőbb oka a helytelen testtartás, ami mára civilizációs problémává vált. A test egyoldalú terhelése idővel komoly fájdalmakkal járhat, ami az életminőség romlásához vezet.

Az akadémikus orvoslás leginkább műtéti úton vagy gyógyszerek által igyekszik megszűntetni a betegséget. A csontkovácsolás ezzel ellentétben a hosszú idő alatt kialakult problémákat igyekszik megoldani, úgy, hogy megértse, miért alakultak ilyen módon az események. Úgy is mondhatjuk, hogy a terapeuta elősegíti a test belső öngyógyító erejének érvényesülését. A csontkovácsolásra várandósság során is lehetőség van, azonban ekkor speciális, gyengéd mozdulatokat alkalmaz a csontkovács. Az utolsó trimeszterben pedig már nem ajánlott. Ha mozgásszervi panaszokkal küzd és szeretne mielőbbi megoldást problémáira, akkor javasoljuk, hogy vegye igénybe csontkovács szolgáltatásait. Bővebb információkért a csontkovácsolásról látogasson el a zenmasszazsgyor.eu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?