Tattoo Győr – ha előszőr tetováltatsz

Bármiről legyen is szó, az első mindig különleges alkalom, főleg a tetoválás esetében, hisz a mintától függetlenül egész életre szóló döntés születik.

Tattoo Győr – A tetováltatás egyik sarkalatos pontja a minta kiválasztása. Ez azért igazán fontos, mert nagyon sokan úgy választanak mintát, ami a szemüknek éppen megtetszik. Ezzel csak az a probléma, hogy ha jelentés nélkül, mert „épp az tetszett” alapon választunk mintát, annak pár év múlva megbánás lesz a következménye és a tetoválás elfedése egy másik mintával, lézeres eltávolíttatása, ami egyáltalán nem olcsó mulatság, vagy kénytelenek leszünk megbarátkozni a gondolattal, hogy bőrünket egy olyan minta csúfítja, ami egyáltalán nem tetszik már. Idővel ugyanis változunk és az ízlésvilágunk sem lesz ugyanaz. Az a három csillag, ami egykor annyira tetszett, idővel ósdivá válik majd. Ellenben, ha a három csillag azt jelképezi, hogy az életedben volt három ember, akik mindig melletted voltak, de már elhunytak, akkor még évek múlva is szeretettel fogsz tetoválásodra pillantani.

Ha kiválasztottuk a megfelelő mintát, akkor azt kell eldönteni, hogy melyik testrészünkre szeretnénk felvarratni. Itt megint csak jól át kell gondolnunk, hogyan szeretnénk felvarratni a tetoválást. Egy nagy méretű tetoválás nem fog elférni a kézfejeden. Ugyanakkor, ha több tetoválást is szeretnénk a későbbiekben, akkor nem érdemes egy apró tetoválást a hát közepére felvarratni, már csak azért sem, mert furcsán fog kinézni. Kérdés továbbá az is, hogy mennyire szeretnénk, hogy mások lássák a tetoválást? Bizonyos munkakörökben ugyanis nem szívesen alkalmaznak olyan munkatársakat, akiken jól láthatók a tetoválások. A legfontosabb, hogy a tetoválásod olyan legyen, amit évek múlva is büszkén viselhetsz.

Vélemény, hozzászólás?