Buborék show igényelhető online!

Ha sok gyerkőc lesz gegy közelgő eseményen és buborékshow-t szeretne rendelni akkor csapatunk több taggal is el tud majd menni, hogy még élethűbb és nagyob legyen a show látványossága. A Bubikavalkád illetve a Bubikánaán is kiegészíthető bubifújó géppel, ami extra látványt nyújt, és az 1-5 éves korosztály különösen imádni fogja majd.

Buborék show igényelhető igen alacsony áron a musor-iroda.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran ha ön is gyermekeinek szeretne egy szórakoztató show-t biztosítani. Mindegy, hogy oktatási intézmény rendezvénye, gyermeknap, farsang, céges buli, családi esemény vagy nagyszabású fesztivál, a buboré show-t mindenhol imádni fogják. A kisebbek élvezik hogy kipukkaszthatják a buborékokat, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a buborékfújást is. Vannak több méter hosszú óriás buborékaink is, amiket mindenki megcsodálhat. A bubifújó mester gondoskodik arról, hogy mindenki el legyen kápráztatva a show közben. Ha egyszerre egynél több bubifújót szeretne a rendezvényre hívni, akkor nagyob kedvezményekre lehet számítani.

A weboldalunkon megtekinthető árak már tartalmazzák az ÁFA-t és az anyagköltséget is. Budapest területén belül pedig teljesen díjtalan lesz a kiszállás. Ha esetleg még ennél is több részletet és információt szeretne olvasni  a buborék show-ról, nincs más dolga, mint fellátogatni a musor-iroda.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a különböző szolgáltatásainkról is. Ha kérdések merülnének fel a buborék show-val vagy az árakkal kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 70 255 1999 telefoszámon, vagy küldjön e-mailt bátran a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címen és itt kollégáink minden kedves érdeklődő azonnalli rendelkezésére állnak majd hogy válaszolhassanak a feltett kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?