Littlest pet shop scoot racoonerson plüss figura

A Littlest pet shot plüss figura élethű kinézetű, hiszen a gyártók odafigyeltek a részletekre, így úgy néz ki mintha valóban a meséből lépett volna elő. A plüssfigura puha anyagból készült így már 3 éves kortól bátran lehet vele játszani. A játék műanyag akasztó kampóval is rendelkezik.

Littlest pet shop scoot racoonerson plüss figura 10 cm méretben rendelhető csakis a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, tehát megéri benézni hozzánk, ha az ön gyermeke is kedveli a plüss játékokat, hiszen ez az aranyos plüss figura sem hiányozhat a gyűjteményből. Nálunk egy-két kattintásba kerül a rendelés tehát sorban állnia sem kell majd. Ha az ön gyermekének is minden műanyag Littlest pet shop figura megvan már, akkor itt az ideje, hogy a plüssállatokat is elkezdje gyűjteni, hiszen már ezeket is kapni lehet. A plüssfigurák csíptethető mancsokkal rendelkeznek. Csak nyomja össze a plüssfigura kezeit vagy lábait, és már fel is akaszthatja a ruhára vagy a táskára, így bárhová magával viheti ezeket az aranyos állatokat.

Amennyiben bővebb leírást és további részleteket szeretne olvasni a Littlest pet shop scoot racoonerson plüss figuráról, vagy megtekintené a teljes játékkínálatot, akkor ezt is megteheti, csak látogassa fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és ha ide kattint, akkor mindent megtudhat a plüss játékokról és az árakat valamint a garancia részleteit is megtekinthet. Ha esetleg kérdések merülnének fel ezzel az aranyos plüssfigurával, az árakkal, vagy a fizetési módokkal kapcsolatban, akkor nyugodtan vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre, és itt minden kérdését megválaszolják majd kollégáink ami a kiszállítással vagy a játékokkal kapcsolatos.

Vélemény, hozzászólás?