Nerf-Nitro Doubleclutch interno autókilövő készlet

A gyerekek, de főként a kisfiúk nagyon szeretnek autós játékokkal játszani. Ezt az izgalmat úgy fokozhatjuk tovább, ha a játékaik mellé még egy hozzáillő pályával is megajándékozzuk őket.

Nerf-Nitro Doubleclutch interno autókilövő nagy élményt nyújt a gyerekeknek, hiszen a kedvenc kisautóikat versenyeztethetik ennek a szerkezetnek a segítségével. A kilövő készletet már 5 éves kortól használhatják, hiszen különösebb tudás nem szükséges hozzá. A kilövő segítségével minden akadálypályán versenyeztethetjük a járművünket, hiszen nincs az-az akadály pálya melyet ne tudnánk átugratni a segítségével. Akár többen is játszhatnak vele egyszerre, és már indulhat is a verseny, hogy kitudja messzebbre kilőni a kisautót. A szettben minden megtalálható, amire az izgalmas játék során szükségünk lehet. A csomag tartalmazza az autókilövőt, 4 hozzá illő kis autót, ugratót és az akadályokat is. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Amennyiben szeretne mosolyt csalni a gyermeke arcára, akkor ne habozzon keressen fel bennünket most.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést és szeretné meglepni gyermekét egy ultra modern kilövőpályát, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol a webshopunkból bár kattintás által meg is rendelheti. A teljes kínálatunkat megtekintheti a jatek-webaruhaz.hu honlapjára látogatva. A legszimpatikusabb termékeket pár kattintás által könnyedén megvásárolhatja. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül az ország bármely részére kiszállítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az Ön és a gyermeke öröme a legfontosabb! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére, aki betérnek hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?