Ajakfeltöltés hyaluronsavval a Belvárosi Orvosi Centrumban

Ha szeretne érzékibb, teltebb ajkakat vagy ha zavarják az ajka körül megjelenő ráncok, akkor hyaluronsavas ajakfeltöltést lehet a megoldás Ön számára.

Ajakfeltöltés hyaluronsavval számos előnnyel jár. A kezelés egyáltalán nem fájdalmas és minimális felépülési idővel jár. A prémium minőségű hyaluronsav által természetes hatású és feszes ajkai lehetnek. A kezelés hatására az ajak körüli vékony ráncok eltűnnek, így az arc fiatalosabb megjelenést kap. A kezelés továbbá kiemeli az ajak kontúrját, valamint teltségét, így az arc harmonikusabb kinézetű lesz. A hyaluronsavas ajakfeltöltés során fontos, hogy az alsó és felső ajkak egyensúlyára az orvos kényesen ügyeljen, hisz csak így lesz esztétikus az eredmény. Fontos az is, hogy az ajkak ne legyenek túltöltve, mivel attól a száj széle visszahajlik kacsacsőrszerűen. A beavatkozás a páciens egyedi igényeinek megfelelően történik. A Belvárosi Orvosi Centrumban az ajakfeltöltés teljesen fájdalommentes, mivel érzéstelenítő használatával történik.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés abban az esetben is tökéletes, ha az öregedés jeleit szeretné csökkenteni. A kor előrehaladtával a felső ajkak és az orr töve közötti pallia csatornaszerű vonala gyakran ellaposodik, ezáltal elveszti fiatalos formáját. A körvonalak kiemelése hyaluronsavas ajakfeltöltés által érhető el, így az ajkak, valamint a mosoly érzékibbé tehető és megszabadulhat a komor, barátságtalan arckifejezéstől. A szigorúan összeszorított ajkak helyett fiatalos, barátságos arckifejezés lesz az eredmény. Bővebb információk a hyaluronsavas kezelés kapcsán a belvarosiorvosicenter.hu weboldalon, ahol elérhetőségeket is találhat az online felületen vagy telefonon keresztül.

Vélemény, hozzászólás?