A KocsiGuru elrepíti Genfbe

A 2018-as évben megrendezett Genfi Autószalon, immáron a 88. alkalommal megrendezett nagyszabású kiállítás és autó show. Először itt volt látható a Ferrari magyar olvasatban elég vicces névre keresztelt modellje. A 488 Pista, amely korántsem viccel, hiszen egy V8-as középmotorral van felszerelve.

Genfi autós újdonságok 2018-2. rész egy kis ízelítőt nyújt azok számára, kik nem tudtak ellátogatni az autósok minden évben megrendezett egyik legnagyobb ünnepére. Ez az a rendezvény, ahol a legnagyobb játékosok évről-évre megmutatják a legújabb játékszereiket. Szeretnénk kiemelni az Audit, amely az utóbbi években nagyon belehúzott, így nem is okoztak nagy meglepetést, hogy a Genfi Autószalonra is készültek valami újjal. Középpontba helyezték a vadonatúj A6 és A7-est modelleket és az e-tron névre keresztelt elektromos autó koncepcióját. A BMW márka igazán sokszínű palettával érkezett, többek között bemutatták a frissített 2-es Active és Gran Tourer-t és a M8 Gran Coupé koncepciókat. Továbbá a M4 Cabrio Edition 30 Jahre és az M2 Edition Black Shadow is szerepet kapott.

Az amerikai Ford kiállításában megtaláltuk az Edge és a Ka+ frissített változatait. Ezzel felül más premiert nem jelentettek be, de sokak nagy örömére Mustang egy igazán egyedi darabját is elhozták. Amely nem más, mint a Bullit egyik verziója. Ne feledkezzünk meg a Mercedes-Benz márkáról sem, hiszen talán az összes kiállító közül ők készültek a legtöbb újdonsággal. Itt mutatták be a teljesen új modelljüket a négyajtós AMG GT-t és az elektromos almárkájuk első tagját, az EQC. Továbbá itt láthatta meg elsőként az Európai közönség az A-osztályt, CLS-t és a G-osztályt. További információkért kattintson a www.kocsiguru.hu weboldalára, ahol számos újdonságról beszámolunk.

Vélemény, hozzászólás?