A .hu domain regisztráció főbb lépései

Egy domain név regisztrálásának folyamata manapság már rendkívül egyszerű, akár papírmunka nélkül is intézhető feladat és mindössze néhány óra alatt használhatóvá válhat a kiválasztott és beregisztrált név.

A .hu domain regisztráció első lépése, a tökéletes név megtalálása, figyelembe véve néhány kritériumot úgy, mint: ne legyen túl hosszú, vagy kapcsolódjon a weboldal tartalmához. Persze arra is van lehetőség, hogy meglévő .hu domainjét vigye át egy tulajdonos más regisztrátor szervezettől, ez esetben átregisztrálásról van szó. Tehát amint megvan a kiválasztott név, le kell ellenőrizni a domain keresőben, hogy esetleg nem foglalt-e. A wwh.hu oldal domain keresőjével ez könnyűszerrel áttekinthető. Kiválasztás után a .hu domain regisztráció webtárhely csomagjának kijelölése következik.

A wwh.hu weboldal nagyon sok féle ajánlatot kínál az ügyfeleknek. A felsorolt csomagajánlatoknál látható a csomag tartalma, illetve, hogy mennyibe kerül a tárhelycsomag használata évente. Az oldalon található ajánlott csomag is, de természetesen mindenki megtalálja a weboldalához megfelelőt, legyen szó induló vagy bemutatkozó weboldalról, landing page-ről vagy esetleg weboldal nélküli email fiókokról. Amint ez is kosárba került, csak a vevőadatok megadása és a megrendelés maradt hátra. Összességében rendkívül egyszerű és nagyon kevés időt vesz igénybe egy .hu domain regisztráció ezen a felületen. Kérdés esetén pedig a megadott telefonszámon készséggel elnavigálják az ügyfeleket a szakértő ügyintézők. A wwh.hu csapatának 2 évtizedes tapasztalata átsegíti a megrendelőket mind a kezdeti akadályokon, mind a menet közben felmerülő nehézségeken, így nem csupán egy .hu domain regisztrációja, hanem annak folyamatos karbantartása is megoldott.