Az első magyar hűtőház

Az első hűtőház 1906-ban épült, Budapesten, mely nem csak az országban, de egész Európában egyedülálló volt akkoriban. Az ezt követő folyamatos fejlődés és technikai újítások világszerte életre hívták ezt a típusú raktárt, s szerepe azóta sem veszített fontosságából, sőt.

A hűtőház olyan speciális körülményeket képes biztosítani a különböző termékeknek, mely egy hagyományos raktárban lehetetlen volna anélkül, hogy ne menne a termék minőségének rovására. Kiválasztásakor érdemes figyelembe venni elhelyezkedését, a könnyebb és kényelmesebb logisztika miatt. A Jég-Sziget Hűtőház megközelítése bármelyik autópályáról egyszerűen kivitelezhető, ugyanis Nagytarcsa iparterületén található, így emiatt is remek választásnak bizonyul, de emellett is számos érv szól mellette. Az épület modern, s 2022-es építésével abszolút újnak számít. Építése során nagy hangsúlyt fektettek a korszerű anyagfelhasználásra és energia besorolásra is.

Hűtőház bérlése nagyon kézenfekvő megoldás, ha olykor szükség van a dermesztő kamrákra, vagy némi segítségre a csomagolásban vagy átcsomagolásban. A Jég-Sziget Hűtőház igen nagy területet ölel fel, a 2 db hűtőkamra összesen 900 négyzetméternyi hellyel szolgál bérlőinek, melyen nagyjából 1000 db EUR raklap helyezhető el kényelmesen. Továbbá 1 sokkoló-fagyasztó kamra is rendelkezésére áll az üzemeltetőnek, melynek befogadóképessége 10 tonna. A nagytarcsai hűtőház naponta 24 tonnát képes lefagyasztani és ugyanennyit csomagolni. Ezek a számok nem csak a nagy rakodótérről, hanem a szorgalmas munkáról is árulkodnak. A hűtőház vállalja az előhűtött vagy fagyasztott termékek elhelyezését, bérhűtését, továbbá csomagolását, címkézését, kartonozását, fagyasztását és egalizálását. Forduljanak hozzájuk bátran, keressék őket a jeg-sziget.hu weboldalon és kérjenek árajánlatot! A szakszerű hűtés nem várhat!