A fenyőkéreg kapszula a bőr védelmében is segít!

A fenyőkéreg több mint 40 antioxidánssal rendelkezik, ezek szinergikusan működnek a C-vitaminnal és az E-vitaminnal. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, megköti a kollagént és segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól.

Fenyőkéreg kapszula elérhető a vitaminstore.hu weboldalon, ezért ha ön is többet tudna meg a fenyőkéreg hatásáról, vagy megrendelné kapszulánkat, nézzen be bátran weboldalunkra. A fenyőkéreg egy természetes kivonat, amely Délnyugat-Franciaország partjai mentén növekvő fenyőfák kérgéből származik. Több mint 40 éve kutatják a szerény francia tengeri fenyőkéreget, és a fenyőkéreg-kivonat kiegészítőként történő szedésének számos előnye van. A fenyőfa magjában található fenyőkéreg olaj mindenható antioxidáns. A szőlőmagolajhoz hasonlóan tele van OPC-vel, amelyekről úgy gondolják, hogy öregedésgátló hatású. Ezenkívül védik a bőrt az UV-sugárzástól, valamint antibakteriális, vírusellenes, rákkeltő és gyulladásgátló hatásúak. Nézzünk néhány további előnyt. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a fenyőkéreg kivonat nemcsak elősegíti az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát, hanem enyhíti a fájdalmat. Csökkenti a gyulladásos markereket is. Ha ízületi gyulladásban szenved, a fenyőkéreg-kiegészítő segíthet.

A fenyőkéreg számos előnnyel jár a bőr számára. A kivonat a hidroxiprolinnal kötődik, amely kulcsfontosságú aminosav a kollagén és elasztin termelésében. Ezenkívül fokozza a hialuronsav szintézisét, hogy javítsa a vízvisszatartást a bőrben. A fenyőkéreg jótékony hatással van a kollagénmátrix védelmére a gyógyulási folyamat során. Úgy gondolják, hogy a kiegészítő szedése csökkentheti a hegszövetet és elősegítheti a gyógyulási időt. További részletekért és a készítmények megrendeléséért keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.