Szedőplatform beszerzése online

Mivel országszerte a munkaerő-állomány csökkenése elkerülhetetlennek tűnik, a termelők kezdik megvizsgálni, hogyan tudnának hatékonyabbá tenni a rendelkezésükre álló munkaerőt. Ennek egyik példája a minőségi szedőplatform.

Szedőplatform rendelhető a penda.hu weboldalon, ezért ha ön is megfontolta már egy ilyen gép használatát a kertészkedéshez, akkor itt a helye nálunk. A mobil szedőplatformokat az 1960-as évek óta használják, de csak az utóbbi években váltak általános látványossággá a gyümölcsösökben. Ez a tendencia 2023-ban is folytatódni fog, de a szakértők szerint sok mindent meg kell fontolni a platform megvásárlása előtt, nem utolsósorban a jelentős tőkeigényt. A platformok jelentős tőkebefektetést jelentenek. Emiatt korán el kell kezdenie, a folyamat nem olyan egyszerű, hogy lemegy a helyi kereskedéshez, és megvesz egy platformot. A rendelés sokkal könnyebb, ha online választ szedőplatformot. Elég korán meg kell hoznia ezt a döntést. A jól megfontolt vásárlás előnyei a hatékonyságtól és a termelékenységtől a biztonságig terjednek. Fontos, hogy legyen valaki a gépen, akinek feladata a termelékenység növelése. Kell valaki a platformra, aki tud pilótaként viselkedni és áttekintéssel rendelkezik, ellenőrzi a sebességet és a pozíciót.

Míg a platformok nagyok, nehezek és technikásak, vannak olyanok márkák is, amelyek kisebb, könnyebb platformot gyártanak, ezek az egyszerűséget részesítik előnyben a műszaki képességekkel szemben. Van olyan platform, amin csak egy személynek van hely mindkét oldalon, és a gyümölcsszedőnek el kell forgatnia a platformot, bár az újabb verziókban opcionálisan elérhetők az övek. Az egyének három vagy négy méteres platformot választhatnak, négyhengeres dízelmotorral, negatív és hidraulikus fékkel, valamint 10 km/h végsebességgel. További részletekért és szedőplatform rendelésért nézzen be a penda.hu-ra.