Vigye megbízható fékszervizbe gépjárművét!

A fékek megfelelő állapotán, szervizelésén a sofőr és az utasok élete múlhat, így nagyon nem mindegy, hogy egy sufni garázsban csináltatja meg a fékeket vagy tapasztalt szakemberekhez viszi a gépjárművet. Ha biztosra akar menni, de nem tudja hová vigye az autót, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Kovács Autó Szervizt Szegeden!

Fékszerviz Szeged városában autójának, ha Önnek is fontos a biztonság! A fékek állapotának ellenőrzése komoly, korszerű berendezéseket és szakértelmet követel meg. Mindezekből nincs hiány a szegedi Kovács Autó Szervizben. A fékbetétek cseréjére idővel mindenképp sort kell keríteni, mivel elhasználódnak. A fékbetétek cseréjére a hátsó tengelyen nyolcvanezer kilométerenként, míg az első tengelyen ötvenezer kilométerenként kell sort keríteni. Abban az esetben, ha elkopnak, nincs szükség karbantartásra, kizárólag a csere jöhet szóba. A modern, korszerű gépjárművekben a műszerfalon egy kis ikon jelenik meg, mely a fékbetétek kopását jelzi. Ilyen esetben mielőbb ki kell cserélni a fékbetéteket, nem szabad várni. Más betétek visító hanggal jelzik, hogy elérkezett a csere ideje.

Akár Ön is meggyőződhet róla, hogy valóban itt van-e a csere ideje, még pedig úgy, hogy szemügyre veszi a fékfolyadéktartályban a fékfolyadék szintet. Abban az esetben, ha elkopnak a fékbetétek, akkor a tartályban lévő fékfolyadék szint eléri a minimumot, illetve a műszerfalon a fékfolyadékszintet jelző kontrollámpa ezzel egyidőben kigyullad. Ha ezeket a jeleket érzékeli, akkor mielőbb vigye szervizbe autóját. A Kovács Autó Szervizben kiváló minőségű, nagyszerű áru fék alkatrészeket szerelnek be a szakemberek. Természetesen a fékbetét, illetve féktárcsa csere esetén a szakemberek fékpadon ellenőrzik a megfelelő fékhatást!

Vélemény, hozzászólás?