Vegnum multivitamin nagy mennyiségű D-vitaminnal

Az egészség mindenek felett áll, ennek kellene a legfontosabbnak lennie. Ennek ellenére nagyon sok ember egészségtelen életmódot folytat és a kellő vitamin és ásványi anyag bevitelre sem figyel oda. Ennek eredményeként nem csoda, hogy a téli megfázásos időszakban sorra dőlnek le a lábukról az emberek.

Multivitamin D-vitaminnal ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják egészségük és szervezetük támogatását. Az egészséges élet fontos alapelvei az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a stresszmenedzsment és a kellő mennyiségű alvás. Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy kizárólag az egészséges táplálkozás útján nagyon nehéz a kellő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat bevinni a szervezetbe. Éppen ezért célszerű étrendkiegészítő kapszulát vásárolni, amivel már könnyen biztosítható a kellő vitamin bevitel. Ha a szervezet nem kapja meg a megfelelő tápanyagokat, annak általában fizikai tünetei is vannak. Például fáradtság, hajhullás, berepedezett körmök, depresszív hangulat és még hosszan lehetne sorolni. A test jelez, azonban sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget ezeknek a jeleknek.

Ha már multivitamin készítményt választ, akkor érdemes olyat vásárolni, mely kiváló ár-érték arányú és a lehető legtöbb hasznos tápanyag található meg benne. Ilyen a Vegnum Multi-D vitamin, mely tizennyolc létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, valamint huszonkilenc zöldség, gyümölcs, illetve egyéb növények antioxidánsban gazdag kivonatait. Továbbá a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi növényi eredetű D-vitamint is! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu weboldalra, ahonnan meg is rendelheti a Vegnum Multi-D készítményt!

Vélemény, hozzászólás?