Védőoltással a HPV elleni harcban

Ugye Ön sem szeretne a humán papillómavírusok áldozatául esni? Ha Ön is félti saját vagy gyermekei egészségét, és hajlandó azért tenni is, akkor itt az ideje, hogy egy egyszerű védőoltással bebiztosítsa magát és családját a daganatos megbetegedésekkel szemben. Mindezt pedig hol tehetné meg egyszerűbben és diszkrétebben, mint a Belvárosi Orvosi Centrumban?

A HPV elleni vakcina, oltás mára akár kilenc típusú vírustól védi meg a magát beoltató személyeket. Ez az egyedüli biztos módszer, mely akár már 100%-os biztonsággal előzi meg a méhnyakrákot, szeméremtest- vagy hüvelyrákot, illetve a nemi szervi szemölcsöket. A leginkább célravezető, ha a gyermekek még a szexuális élet megkezdése előtt megkapják a védőoltást, hiszen a nemi úton terjedő HPV ellen így juthatunk a legnagyobb védelemhez. Ettől függetlenül azonban, az idősebb korosztályok is igénybe vehetik a vakcinát. Mindezt pedig megteheti a legkedvesebb, legnagyobb törődő magatartást mutató, magas szintű szaktudással rendelkező orvosaink segítségével a Belvárosi Orvosi Centrumban. A magas szakmai színvonallal működő rendelőben mindenki részletes, érthető és diszkrét segítséget kaphat akár már meglévő problémáról, akár megelőzésről van szó.

Ha tehát Ön sem szeretne a továbbiakban folyamatosan azon aggódni, hogy milyen vírusokkal fertőződhet meg, vagy olyan félelmekkel járni a nőgyógyászati szűrésekre, hogy vajon van-e valamilyen daganata, rákos megbetegedése, akkor ne késlekedjen tovább! Itt az ideje, hogy szakszerű ellátással biztosítsa egészségét! Egyeztessen velünk időpontot a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 telefonszámok egyikén, vagy látogasson el a honlapunkra, a www.belvarosiorvosicentrum.hu-ra, ahol egyszerűen, online üzenettel is megteheti ugyanezt! Ön dönt: retteg vagy védekezik!?

Vélemény, hozzászólás?