Minőségi csomagoló fólia környezettudatosan

A csomagológépeken használt csomagoló fólia minősége kiemelten fontos, hiszen csak ezekkel érhető el megfelelő minőségű csomagolás.

A csomagoló fólia minőségét és értékét általában három szempont alapján vizsgáljuk, amelyek ismeretében egyértelműen összehasonlítható más termékek ár-érték arányával. Mindenekelőtt a csomagoló fóliának megfelelő minőségűnek kell lennie, tökéletes csomagolást kell biztosítson szakadás nélkül. Ez a legalapvetőbb elvárás, e tekintetben nem köthetünk kompromisszumot. Természetesen nagyon fontos a környezettudatosság is; a hagyományos kőolajszármazékokból előállított fóliák lebomlása akár ezer évig is eltart, így ezek jelentős környezeti terhelést okoznak. Arról nem is beszélve, hogy az előállításuk során használt vegyi anyagok rendkívül veszélyesek és nagymértékben károsítják a környezetet. Nem utolsósorban pedig az ár kérdése is döntő lehet; természetesen mindenki fontosnak tartja a környezetbarát megoldások használatát, de ha ez plusz költségeket ró rá, akkor kételyei támadnak. Ez esetben viszont nem kell ettől tartani, hiszen a környezetbarát fóliák kedvező áron megvásárolhatók.

Aki ilyen fóliákat szeretne vásárolni, az Ugrinpack kft. kínálatában találhat a saját igényeinek megfelelő termékeket. A cég által gyártott fóliák minőségét tanúsítvány szavatolja, így a minőség nem csak marketing szlogenként említhető, hanem valós papírokkal is alá van támasztva. Amennyiben a megrendelő bárminemű panasszal él, a cég azonnal kivizsgálja az esetet és természetesen megtéríti a kárt. Igény esetén van lehetőség egyedi dizájn elkészítésére, illetve nyomtatásra különböző technológiák alkalmazása mellett. A széleskörű és átfogó szolgáltatásnak köszönhetően minden ügyfél megkaphatja azt a fóliát, amire szüksége van.

Vélemény, hozzászólás?