Turbózza fel a tudását is 3D-re a Szempilla Akadémiával!

Ön is hasznosítható tudásra vágyik? Szeretne a szépségiparban elhelyezkedni? Esetleg ki szeretné egészíteni a már meglévő tudását? Itt az ideje, hogy egy folyamatosan fejlődő területen próbálja ki magát! Válasszon olyan tanfolyamot, amelyet befejezve valós tudással és technikákkal fog gazdagodni, melyeket aztán kamatoztatni is tud! Végezzen kurzust a Szempilla Akadémián, ahol mindent megtanítunk, amit a szempillákról és a szemöldökről egy szakembernek tudnia kell!

A 3D műszempilla tanfolyam kitűnő lehetőség mindenki számára, aki el szeretné mélyíteni a tudását a szempillák világában. Ne elégedjen meg egy alaptudással, fejlődjön mindig tovább, hogy Ön maradhasson a legjobb szakember! A Szempilla Akadémia az ország mintegy 26 városában tart kiscsoportos képzéseket, hogy a lehető legtöbb embernek, a lehető legmélyrehatóbban tudja átadni a szükséges tudáselemeket. A gyakorlatorientált órák lehetővé teszik, hogy a hallgatók minél nagyobb tapasztalattal kerüljenek ki a kezeink közül. Rátermett, profi oktatóinknak köszönhetően hallgatóink elégedetten fognak távozni a tanfolyamról egy felhasználható tudással a kezükben, melyből valóban profitálhatnak is a későbbiekben.

Ha Ön is rendelkezik már minimum fél éves tapasztalattal, és tenni szeretne azért, hogy továbbra is a legjobbak között tartsák számon, akkor iratkozzon be a Szempilla Akadémia tanfolyamára, amely által megismerkedhet a 3D műszempilla elkészítésének is minden fortélyával! Látogasson el weboldalunkra, a szempillaakademia.hu-ra, ahol a képzések menüpont alatt kiválaszthatja a kívánt képzést, és annak a helyszínét. Ezt követően jelentkezzen online vagy kérjen visszahívást tőlünk! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk a +36 20 325 6621-es telefonszámon, vagy az info@szempillaakademia.hu e-mail címen!

Vélemény, hozzászólás?