Színvonalas légkompresszor bérlés szolgáltatás

A kompresszorok biztosítják a légáramlást a rendszer összes berendezéséhez. A légkompresszorok két fázisban működnek: a kompressziós és a kioldási műveletben. Kétféle kompresszor létezik, a pozitív elmozdulású és a dinamikus (más néven centrifugális). Azt a sebességet, amellyel a kompresszor levegőmennyiséget képes szállítani, köbláb/percben (cfm) adjuk meg.

Légkompresszor bérlés elérhető a bestrent.info weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja profi berendezéseinket. Mivel a légköri nyomás szerepet játszik abban, hogy a levegő milyen gyorsan mozog a hengerbe, a cfm a légköri nyomás függvényében változik. A levegő hőmérsékletétől és páratartalmától is függ. Az egyenletes versenyfeltételek megteremtése érdekében a gyártók a szabvány köbláb/perc (scfm) értékét cfm-ként számolják tengerszinten, 68°F-os levegővel, 36%-os relatív páratartalom mellett. Az Scfm-értékek meghatározott nyomáson vannak megadva – például 3,0 scfm 6 bar nyomáson. Ha a nyomás csökken, az scfm felmegy, és fordítva. A pozitív elmozdulású kompresszorok tovább oszthatók forgó és dugattyús típusokra. A csavarkompresszorokban a szűrt levegő belép a levegővég bemenetébe, ahol a rotorok szétkapcsolódnak. A levegő beszorul a forgórészek és a levegővégház közé. Ez a hely csökken, mivel a forgórészek egymáshoz illeszkednek a levegővég másik oldalán. Így a levegő összenyomódik, és a nyomónyílásba kerül.

A házba befecskendezett hűtőfolyadék keveredik a levegővel, hogy lezárja, kenje és eltávolítsa a kompresszió során keletkező hőt. Ez a folyadék vékony réteget képez a rotorok között, amely gyakorlatilag kiküszöböli a fém-fém érintkezést és a kopást. A folyadékot elválasztják a sűrített levegőtől, lehűtik, szűrik, és visszavezetik a befecskendezési pontba. Amennyiben többet tudna meg, nézzen be a bestrent.info weboldalra.