Szilikon szalagok készletről a legjobb áron

Szilikon ragasztószalaggal ellátott szalagunk tökéletes olyan nehezen ragadható felületeken való használatra, ahol más szalagok nem működnek. Szilikon szalagot egyedileg vágunk bármilyen szélességre, ezért érdemes benézni hozzánk.

Szilikon szalagok a legjobb áron rendelhetőek a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon és itt megtalálható a teljes készlet is az árakkal együtt.  A szilikon kötőszalagot szilikon bevonatú papírok, fóliák és más nehezen ragadható felületekhez való rögzítésére és összeillesztésére tervezték, beleértve a nagy felületi energiájú műanyagokat és egyéb anyagokat. A szilikon szalag jó vegyszer- és nedvességállósággal rendelkezik. A szilikon ragasztó szilikon leválasztó papírokat tart. Maszkolásra és felületvédelemre is használható. Nagyon jó az áramköri lapok aranyozására. A szilikon szalag a vegyészmérnökség figyelemre méltó bravúrja, amely hosszú élettartamú és rendkívül tartós védőszalagot eredményezett. A kikeményedett szilikongumiból készült szilikon szalag jellemzően vékony réteg szilikongélt tartalmaz, hogy a termék önolvadóvá váljon, amely állandó kötést képez a felhordás körül. Ez a minőség számos alternatív elnevezést eredményezett a szilikon szalag számára, beleértve az önösszeolvadó szalagot, az önvulkanizálódó szalagot és a szilikon gél szalagot. A szalag kialakítja a kötést, amikor kinyújtják és egy tárgy köré tekerik, és az adott márkától és felhasználási módjától függően perceken vagy néhány órán belül magától összeolvad.

A szilikon szalag másik jellemzője a polidimetilsziloxán bevonása a gélbe, amely cink-oxidot tartalmaz. Ezt az anyagot azért adják hozzá, hogy UV-gátlóként működjön. Ez azt jelenti, hogy a szalag ellenáll a természetes napfény ultraibolya sugárzásának, ami gyakran hozzájárul a hagyományos szalag lebomlásához. További részletekért nézzen be a szilikon-webaruhaz.hu-ra.