Minőségi fogászati implantátum készítés Budapesten

A fogászati kezelések során a legfontosabb cél, amit a fogorvos szem előtt tart, hogy a páciens saját fogai megmaradjanak. Viszont ez sajnos nem minden helyzetben kivitelezhető, olykor a gyökérkezelés vagy fogtömés nem jelent kellő megoldást. Ilyen esetekben, amikor a fog menthetetlen, akkor fogpótlásra kerül sor.

Tökéletesen passzoló fogászati implantátum Budapesten – A fogak elvesztése bármely korban komoly lelki megterhelést jelent. Nem csupán esztétikai szempontból kedvezőtlen egy vagy több fog elvesztése, hanem rágási és hangképzési nehézségeket is jelenthet. A korszerű fogpótlási lehetőségek közt a fogászati implantátum jelenti a legnépszerűbb opciót. Ez időtálló és esztétikus opciót jelent. Mindazonáltal nem szabad sokáig dilemmázni a fogpótláson, hiszen az elveszített fog helyén a csontmennyiség csökkenni kezd. Minél tovább vár a fogpótlással, annál nehezebbé válik az implantátum beültetés. Pedig alapvetően a fogbeültetés egy egyszerű fogpótlási módszer. A beavatkozás során műgyökér kerül beültetésre, amire az úgy nevezett felépítmény kerül, vagyis a tényleges műfog.

A modern fogpótlás ma már nagyon sok lehetőséget nyújt a páciensek számára. A fogorvos akár egyetlen fogat is pótolhat, de szükség esetén foghidat is beültethet, sőt akár a teljes foghiány is megszüntethető. A fogászati implantátum nagyon népszerű megoldás, hiszen szövetbarát alapanyag alkalmazásáról van szó, igazán kényelmes és természetes, esztétikus hatást nyújt. A modern tervezésnek köszönhetően a műfogak tökéletesen illeszkednek a fogsor többi eleméhez. Ha hiányzó fogaktól szenved, akkor érdemes lehet ezen mielőbb változtatni és szakemberhez fordulni. Ha szeretne bővebben tájékozódni a fogászati implantátumok kapcsán, akkor látogasson el a smileexpert.hu weboldalra!